A termék adatai:
ISBN13: | 9780710307248 |
ISBN10: | 0710307241 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 200 oldal |
Méret: | 246x189 mm |
Súly: | 530 g |
Nyelv: | angol |
0 |
Témakör:
Referensz kiadványok, szótárak
Szociológia általában, módszertan, kézikönyvek
Sütemények, édességek
További könyvek a szociológia területén
Politika általában, kézikönyvek
Néprajz általában
Referensz kiadványok, szótárak (karitatív célú kampány)
Szociológia általában, módszertan, kézikönyvek (karitatív célú kampány)
Sütemények, édességek (karitatív célú kampány)
További könyvek a szociológia területén (karitatív célú kampány)
Politika általában, kézikönyvek (karitatív célú kampány)
Néprajz általában (karitatív célú kampány)
About Ices Jellies & Creams
Error Reduction in Health Care
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: Routledge
Megjelenés dátuma: 2005. május 25.
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 91.99
GBP 91.99
Az Ön ára:
37 631 (35 839 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 9 408 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 2-3 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Rövid leírás:
First Published in 2005. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
Hosszú leírás:
The growing concern about the importance of pure and proper ingredients in ice cream and the rediscovery of the joys of jellies and gelatin desserts of all kinds has prompted the reissue of this rare classic text. Written by the authors specifically to remind readers of the unique and inimitable delights that are only to be achieved by using fresh fruits and juices, syrups, liqueurs and creams, it shows what a delicious variety of iced treats were once widely available, and can still be made quickly and easily today. The books begins with an exceptional selection of 'water ices' as sorbets were once known - lime, tangerine, apple, millefleur, pistachio, white raspberry, muscat and many more.
Tartalomjegyzék:
All about Ices, Ices, Ice, Salt, Freezers, Conservators, Freezing of Ices, Section I- Water Ices, Granita or Granito, Section II Cream Ices, Section III Dessert Ices, Syrup for Souffle, Bombes, Section IV About Jellies and Creams, Jelly Bags, Calves' Feet Jelly Stock, Gelatine Jelly Stock, Gelatine and Isinglass, To Clarify Isinglass, Decorated Moulds, Colouring Jellies, Fruit Jellies, Simple Syrup, Aspic Jelly, Section V Creams, Creams, Whipping Cream for Moulds, Melting Isinglass and Gelatine, Charlottes of Cream, Fruit Creams, Creams, Ambassador Cream, Pompadour Cream, Italian Cream, Victoria Cream, Section VI Jams and Conserves, Fruit Jams, Fresh Jams, Jellies, Marmalade, Fruit Pastes, Pulps, Peels, Marrons Glace, Angelica, Compote, Cups, Lemonades, Index.