
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
Sorozatcím: Micro and Nano Technologies;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 210.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 908 Ft off)
- Discounted price 80 174 Ft (76 356 Ft + 5% áfa)
89 082 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier
- Megjelenés dátuma 2024. november 27.
- ISBN 9780443214288
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem522 oldal
- Méret 235x191 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 666
Kategóriák
Hosszú leírás:
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more.
This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.
- Discusses several applications of nanotechnology in the food industry, including flavoring, enhancement of shelf life, improved food storage, and more
- Includes nano and microencapsulation, nanoemulsions, nanosensors, and nano additives
- Features case studies demonstrating how nanotechnology is being used in today's food industry
Tartalomjegyzék:
CHAPTER 1 Introduction to Nanotechnology in Food Science
CHAPTER 2 Nanotechnology in Food Processing
CHAPTER 3 Nanomaterials in Food Packaging
CHAPTER 4 Nanotechnology in Food Safety
CHAPTER 5 Nanotechnology in Functional Food Development
CHAPTER 6 Nanotechnology in Functional Food Developments
CHAPTER 7 Nanotechnology in Food Safety
CHAPTER 8 Nanocomposites in Food Packaging
CHAPTER 9 Anticaking Agents and Colorants for Food Products
CHAPTER 10 Fabrication of Functional Nanomaterials from Food Waste
CHAPTER 11 Nanoencapsulation and Nanocarriers: Edible Food Packaging
CHAPTER 12 Nanotechnology in Edible Films and Coatings
CHAPTER 13 Nanotechnology in Sustainable Food Packaging
CHAPTER 14 Nanotechnology in Antimicrobial Packaging
CHAPTER 15 Nanotechnology in Gas-Scavenging Additives