ISBN13: | 9780443214288 |
ISBN10: | 044321428X |
Kötéstípus: | Puhakötés |
Terjedelem: | 350 oldal |
Méret: | 234x190 mm |
Súly: | 450 g |
Nyelv: | angol |
700 |
Villamosmérnöki tudományok, híradástechnika, műszeripar
Gépészmérnöki tudományok
Üzemmérnöki tudományok
A fizika általános kérdései
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Táplálkozás, diéta
Fitness, wellness
Food sciences
Villamosmérnöki tudományok, híradástechnika, műszeripar (karitatív célú kampány)
Gépészmérnöki tudományok (karitatív célú kampány)
Üzemmérnöki tudományok (karitatív célú kampány)
A fizika általános kérdései (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Táplálkozás, diéta (karitatív célú kampány)
Fitness, wellness (karitatív célú kampány)
Food sciences (karitatív célú kampány)
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging
EUR 210.00
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more. This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.
2. Nanotechnology in membrane filtration for fruit juice filtration
3. Application of pickering nanoemulsion in fruit juice
4. Nanosensors in food shelf-life extension and quality Monitoring
5. Nano additives in food products
6. Nanotechnology in functional food developments
7. Nanotechnology in food safety
8. Nanocomposites in food packaging
9. Anticaking agents and colorants for food products
10. Fabrication of functional nanomaterials from food waste
11. Nanoencapsulation and nanocarriers: edible food packaging
12. Nanotechnology in edible films and coatings
13. Nanotechnology in sustainable food packaging
14. Nanotechnology in intelligent packaging
15. Nanotechnology in antimicrobial packaging
16. Nanotechnology in gas scavenging additives