
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 246.09
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 8 351 Ft off)
- Discounted price 96 040 Ft (91 466 Ft + 5% áfa)
104 391 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1st ed. 2021
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 2021. január 8.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783030554811
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem551 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 998 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 22 Illustrations, black & white; 35 Illustrations, color 236
Kategóriák
Rövid leírás:
The enzymology of milk and other products is of enormous significance for the production and quality of almost every dairy product. Milk itself is a complex biological fluid that contains a wide range of enzymes with diverse activities, some of which have identifiable functions while others are present as an accidental consequence of the mechanism of milk secretion. Over time milk enzymology has become an incredibly essential component of milk and other dairy product production, and with advancing technology and processing techniques, its importance is at its peak.
With its comprehensive scope and fully up-to-date coverage of dairy product enzymology, this text is a singular source for researchers looking to understand this essential dairy processing aspect.
Hosszú leírás:
The enzymology of milk and other products is of enormous significance for the production and quality of almost every dairy product. Milk itself is a complex biological fluid that contains a wide range of enzymes with diverse activities, some of which have identifiable functions while others are present as an accidental consequence of the mechanism of milk secretion. Over time milk enzymology has become an incredibly essential component of milk and other dairy product production, and with advancing technology and processing techniques, its importance is at its peak.
With its comprehensive scope and fully up-to-date coverage of dairy product enzymology, this text is a singular source for researchers looking to understand this essential dairy processing aspect.
Tartalomjegyzék:
1. Enzymology of Milk and Dairy Products: Overview.- 2. The plasmin system in milk and dairy products.- 3. Lysosomal and other indigenous non-plasmin proteases in bovine milk.- 4. Phosphatases in milk.- 5. Antimicrobial enzymes in milk, and their role in human milk.- 6. Enzymes associated with milk phospholipid membrane structures: Milk fat globule membranes and extracellular vesicles.- 7. Milk and other glycosidases.- 8. The enzymology of non-bovine milk.- 9. The enzymology of human milk.- 10. Lipases from milk and other sources.- 11. Heat-stable Microbial Peptidases Associated with the Microbiota of Raw Milk.- 12. The heat stability of indigenous and bacterial enzymes in milk.- 13. The role of proteases in the stability of UHT-treated Milk.- 14. Milk-clotting enzymes.- 15. Enzymology of cheese ripening.- 16. Enzyme modified cheese.- 17. Enzymatic Protein Cross-Linking in Dairy Science and Technology.- 18. The production of bioactive peptides from milk proteins.- 19. Reducing allergenicity by proteolysis.- 20. Final thoughts, future perspectives, and emerging enzymes.
Több