ISBN13: | 9781774917381 |
ISBN10: | 1774917386 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 368 oldal |
Méret: | 234x156 mm |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | 9 Illustrations, black & white; 11 Illustrations, color; 1 Halftones, color; 9 Line drawings, black & white; 10 Line drawings, color |
700 |
Az orvostudomány általános kérdései
Beteggondozás
Komplementer medicina
Táplálkozástudomány, dietetika
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Jóga, meditáció
Meditáció, jóga
Az orvostudomány általános kérdései (karitatív célú kampány)
Beteggondozás (karitatív célú kampány)
Komplementer medicina (karitatív célú kampány)
Táplálkozástudomány, dietetika (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Jóga, meditáció (karitatív célú kampány)
Meditáció, jóga (karitatív célú kampány)
Antioxidants as Nutraceuticals
GBP 180.00
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Covers natural compounds that have health-promoting properties. Overviews antioxidants and nutraceuticals, including their sources, mechanisms of action, and health benefits, with the latest on a range of antioxidants and nutraceuticals, including vitamins, minerals, and phytochemicals, with practical information on safe and effective use.
PART I: BASICS OF TYPES OF ANTIOXIDANTS AS NUTRACEUTICALS 1. Natural Antioxidants as Nutraceuticals 2. Importance of Phytochemical Antioxidants 3. Epigallocatechin Gallate: Nutritional and Pharmacological Intervention in the Treatment of Diseases 4. Immunomodulatory Property of Antioxidants PART II: NOVEL STRATEGIES OF ANTIOXIDANTS IN THE TREATMENT OF CHRONIC DISEASES 5. Antioxidants as Nutraceuticals in the Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease 6. Novel Strategies of Antioxidants in Chronic Inflammatory Diseases 7. Plant-Derived Antioxidant Nutraceuticals for the Treatment of Neurodegenerative Disorders 8. Nutraceutical Antioxidants in the Prevention and Treatment of Diabetes Mellitus PART III: FUNCTIONAL FOODS RICH IN ANTIOXIDANTS 9. Antioxidant-Rich Food Sources of Nutraceutical and Functional Foods 10. Anti-Stress Functional Foods 11. An Update on the Role of Antioxidants in Health and Disease Prevention