ISBN13: | 9781774639047 |
ISBN10: | 1774639041 |
Kötéstípus: | Puhakötés |
Terjedelem: | 288 oldal |
Méret: | 234x156 mm |
Súly: | 453 g |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | 6 Illustrations, black & white; 10 Illustrations, color; 32 Tables, black & white |
450 |
Botanika, növénytan
Az orvostudomány általános kérdései
Komplementer medicina
A mezőgazdaság általános kérdései
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Jóga, meditáció
Meditáció, jóga
Agráripar
Vegetáriánus ételek
Botanika, növénytan (karitatív célú kampány)
Az orvostudomány általános kérdései (karitatív célú kampány)
Komplementer medicina (karitatív célú kampány)
A mezőgazdaság általános kérdései (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Jóga, meditáció (karitatív célú kampány)
Meditáció, jóga (karitatív célú kampány)
Agráripar (karitatív célú kampány)
Vegetáriánus ételek (karitatív célú kampány)
Assessment of Medicinal Plants for Human Health
GBP 82.99
Kattintson ide a feliratkozáshoz
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Assessment of Medicinal Plants for Human Health: Phytochemistry, Disease Management, and Novel Applications sheds light on the potential of certain plants and will be of value to faculty and advanced-level students of natural products, food science, pharmacognosy, pharmacology, and biochemistry.
This volume looks at the importance of medicinal plants and their potential benefits for human health, providing insight with scientific evidence on the use of functional foods in the treatment and management of certain diseases.
Divided into four sections, the volume covers the assessment and identification of medicinal plants, the role of medicinal plants in disease management, the ethnobotany and phytochemistry of medicinal plants, and novel applications of plants.
Assessment of Medicinal Plants for Human Health: Phytochemistry, Disease Management, and Novel Applications sheds light on the potential of certain plants and will be of value to faculty and advanced-level students of natural products, food science, pharmacognosy, pharmacology, and biochemistry. It will also be of interest to researchers in the area of drug discovery and development.