• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Basic Microbiology: History, Fundamentals and Insights

    Basic Microbiology by Bhatia, Saurabh; Malik, Rohit; Al-Harrasi, Ahmed Sulaiman;

    History, Fundamentals and Insights

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 155.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        65 751 Ft (62 620 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 575 Ft off)
      • Discounted price 59 176 Ft (56 358 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. június 3.

    • ISBN 9780128175347
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem500 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Basic Microbiology: History, Fundamentals and Insights is not simply about the basic science of microbiology, it also takes the science into the industrial setting and design and offers invaluable advice on how to apply concepts to the manufacture of pharmaceutical and healthcare products, and for keeping such products within microbial control. The book carries outcomes of present research to reach those whose aspiration allows using this information and know-how in basic settings.

    Recently, molecular technologies have positively affected the field of microbiology, providing rapid quantitative as well as qualitative information on microorganisms present in a given sample. The development of microbiology-based inventions suggests a worthwhile but challenging prospect to create pharmaceutical products and harvest the superior potential therein. Some of the challenges while patenting the microorganisms can be overcome by updating aspirants related with ethical and regulatory issues, especially guidelines established in microbiology to explore its more clinical applications.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Microbiology
    2. Metabolism of Microorganisms
    3. Study of Bacteria
    4. Study on Fungi, Viruses and Protozoa
    5. Sterilization Methods
    6. Immunity
    7. Disinfectants
    8. Laboratory Designing
    9. Antibiotics
    10. Pharmaceutical Products and Microbiology
    11. Animal Tissue Culture vs. Microbiology
    12. Introduction to Fermentation Technology
    13. Regulatory and Ethical Issues in Microbiology
    14. Infection and Diseases
    15. Microbial Genetics

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Basic Microbiology: History, Fundamentals and Insights

    Basic Microbiology: History, Fundamentals and Insights

    Bhatia, Saurabh; Malik, Rohit; Al-Harrasi, Ahmed Sulaiman; (ed.)

    65 751 Ft

    Staatlichkeit und Politik in Südosteuropa nach 1800

    Staatlichkeit und Politik in Südosteuropa nach 1800

    Clewing, Konrad; Grandits, Hannes; (ed.)

    80 576 Ft

    next