
Bioactive Polyphenols for Health and Pathology Treatment
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 130.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
- Discounted price 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)
55 146 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. április 18.
- ISBN 9780443138218
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem374 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Bioactive Polyphenols for Health and Pathology Treatment presents the most up-to-date research on the role of polyphenols in physiological function, organs, and disease. Presenting preclinical animal studies and clinical assays from different points of view, this book explores how herb extracts affect cardiovascular, cognitive, and immunological health and their action on obesity, cancer, digestion, blood pressure, diabetes, mood, and on the skin and eyes. This book begins with the biological properties and pathways of polyphenols, their bioavailability, phytochemistry, and, finally, their pharmacological action. This book closes exploring the processing and production of polyphenols within functional foods and as nutraceuticals.
This book is an excellent resource for professionals and academics working in the phytochemical and medical fields, including food chemists, nutritionists, and industrialists, as well as postgraduate students.
- Summarizes role of polyphenols in health and disease
- Covers biological properties, mechanism of action, and phytochemistry
- Presents efficacy in the treatment of disease
- Identifies effects on cardiovascular, digestive, cognitive, and immunological health
- Includes production and processing of polyphenols
Tartalomjegyzék:
1. Overview of the polyphenols extract herbs against actual pathologies
2. Cardiovascular health and polyphenols
3. Antidepressant activity of polyphenols
4. Immodulatory role of polyphenols
5. Polyphenol sources with antidiabetes activity
6. Polyphenol extracts with antihypertensive effect
7. Obesity and polyphenols
8. Oral Health and polyphenols
9. Ocular health and polyphenols
10. Skin Health
11. Intestinal comfort with polyphenol herb extracts
12. Antigenotoxic properties
13. Antitumor activity
14. Improving cognitive capacity
15. Sport: Improving capacity with polyphenol extracts
16. Future prospective of nutraceuticals with bioactive compounds