
Biodegradable and Edible Food Packaging
Trends and Technologies
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 175.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 424 Ft off)
- Discounted price 66 812 Ft (63 630 Ft + 5% áfa)
74 235 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. április 24.
- ISBN 9780323956246
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem556 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 615
Kategóriák
Hosszú leírás:
Biodegradable and Edible Food Packaging: Trends and Technologies presents the concept, status and recent advancements of Biodegradable and Edible packaging materials. The book offers broad and available information regarding principles of food packaging and its applications in different area of food and non-food. Chapters bring a detailed overview of the interaction of constituents and properties like physiochemical, mechanical, microbiological and engineering. The book also serves latest information regarding the packaging requirements of almost all food groups, including knowledge regarding biodegradable and edible food packaging materials that reduce environmental pollution.
This is a solid reference book that helps readers understand different benefits of using biodegradable and edible films and their development and suitability with various foods.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction to Food Packaging
2. Biodegradable and Edible Packaging Materials
3. Manufacture of Biodegradable Food Packaging
4. Engineering Properties of Edible films
5. Starch-based Food Packaging
6. Cellulose and hemicellulose-based packaging
7. Gum-based Food Packaging
8. Protein-based Food Packaging
9. Lipid-based Food Packaging
10. Application of Nanotechnology in Food Packaging
11. Active Packaging Materials
12. Smart Food Packaging Materials
13. Impact of Edible Packaging on Food Quality
14. Emerging Trends in Food Packaging
15. Modeling Mass Transfer in Biodegradable and Edible Packaging
16. Application of Biodegradable packaging to different food materials