
Biodiversity for food and agriculture and ecosystem ? Thematic study for The State of the World?s Biodiversity for Food and Agriculture
Thematic Study for the State of the World?s Biodiversity for Food and Agriculture
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 41.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 123 Ft off)
- Discounted price 19 107 Ft (18 197 Ft + 5% áfa)
21 230 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó John Wiley & Sons
- Megjelenés dátuma 2020. december 30.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9789251331682
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem56 oldal
- Méret 250x150x15 mm
- Súly 333 g
- Nyelv angol 175
Kategóriák
Rövid leírás:
Provides an overview of the roles that the biodiversity found in and around food and agricultural production systems play in the supply of ecosystem services. These range from provisioning services, to cultural services, and regulating services.
TöbbHosszú leírás:
This study provides an overview of the roles that the biodiversity found in and around food and agricultural production systems play in the supply of ecosystem services. These range from provisioning services, such as the supply of food, fuel and fibre, to cultural services, including recreation and aesthetic enjoyment, and regulating services (e.g. pollination, carbon sequestration, pest control and nutrient cycling).
Biodiversity for Food and Agriculture corresponds to &&&8220;the variety and variability of animals, plants and micro-organisms at the genetic, species and ecosystem levels that sustain the ecosystem structures, functions and processes in and around production systems, and that provide food and non-food agricultural products.&&&8221; The study considers a range of ecosystem services across the &&&8220;provisioning&&&8221;, &&&8220;regulating&&&8221;, &&&8220;supporting&&&8221;, &&&8220;habitat&&&8221; and &&&8220;cultural&&&8221; categories.
The examples presented in the report show that the benefits that a given food and agricultural production unit (i.e. farm, fish farm, forest stand, fishery or livestock holding) gains from biodiversity generally come both from within and from outside the production unit. They also show that the biodiversity present in and around food and agricultural production systems often provides ecosystem services whose benefits are felt far beyond the food and agriculture sector (and in some cases far away in geographical terms).

Dermatology Secrets
22 478 Ft

Choujin X, Vol. 8
7 080 Ft

Cellular and Molecular Immunology
35 204 Ft