ISBN13: | 9781771889124 |
ISBN10: | 1771889128 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 322 oldal |
Méret: | 234x156 mm |
Súly: | 560 g |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | 54 Illustrations, black & white; 11 Illustrations, color; 54 Line drawings, black & white; 11 Line drawings, color; 27 Tables, black & white |
225 |
A természettudományok általános kérdései, tudománytörténet, tudományfilozófia
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Italok
További könyvek a gasztronómia területén
Food sciences
A természettudományok általános kérdései, tudománytörténet, tudományfilozófia (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Italok (karitatív célú kampány)
További könyvek a gasztronómia területén (karitatív célú kampány)
Food sciences (karitatív célú kampány)
Biotechnical Processing in the Food Industry
GBP 131.00
Kattintson ide a feliratkozáshoz
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
This new book, Biotechnical Processing in the Food Industry: New Methods, Techniques, and Applications, explores several newly emerged techniques and technologies that have significantly changed the scenario of the dairy and food sector by making the processes more stable and more economically viable.
This new book, Biotechnical Processing in the Food Industry: New Methods, Techniques, and Applications, explores several newly emerged techniques and technologies that have significantly changed the scenario of the dairy and food sector by making the processes more stable and more economically viable. Worldwide adoption of these novel technologies will also, the editors believe, provide benefit to consumers in terms of enhanced food safety labeling, nutritional security, and value-added products at reasonable cost.
Divided into three main parts, the book looks at technological trends and advances in dairy research and industry, emerging technological developments, and potential advanced research in the food, health and processing industry.