
Biotechnology for Beginners
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 130.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
- Discounted price 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)
55 146 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2023. január 25.
- ISBN 9780323855693
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem474 oldal
- Méret 276x215 mm
- Súly 1270 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 175 illustrations (25 in full color) 862
Kategóriák
Hosszú leírás:
Biotechnology for Beginners, Third Edition presents the latest developments in the evolving field of biotechnology which has grown to such an extent over the past few years that increasing numbers of professional's work in areas that are directly impacted by the science. This book offers an exciting and colorful overview of biotechnology for professionals and students in a wide array of the life sciences, including genetics, immunology, biochemistry, agronomy and animal science. This book will also appeals to lay readers who do not have a scientific background but are interested in an entertaining and informative introduction to the key aspects of biotechnology.
Authors Renneberg and Loroch discuss the opportunities and risks of individual technologies and provide historical data in easy-to-reference boxes, highlighting key topics. The book covers all major aspects of the field, from food biotechnology to enzymes, genetic engineering, viruses, antibodies, and vaccines, to environmental biotechnology, transgenic animals, analytical biotechnology, and the human genome.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Beer, Bread, and Cheese: The Tasty Side of Biotechnology
2. Enzymes: Molecular Supercatalysts for Use at Home and in Industry
3. The Wonders of Gene Technology
4. White Biotechnology: Cells as Synthetic Factories
5. Viruses, Antibodies, and Vaccines
6. Environmental Biotechnology: From One-Way Streets to Traffic Circles
7. Green Biotechnology
8. Embryos, Clones, and Transgenic Animals
9. Myocardial Infarction, Cancer, and Stem Cells: Biotechnology is a Life Saver
10. Analytical Biotechnology and the Human Genome