• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Carbohydrate Nutrition

    Carbohydrate Nutrition by Zhang, Bin; Dhital, Sushil;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        74 235 Ft (70 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 424 Ft off)
      • Discounted price 66 812 Ft (63 630 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. június 1.

    • ISBN 9780443157004
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem410 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Carbohydrate Nutrition discusses the nutritional functionality of foods in addressing the current metabolic disease epidemic. It begins by introducing the sources and structures of various carbohydrates, including starch, human milk oligosaccharides, polyols, arabinoxylan, beta-glucan, and cellulose, along with their function in the small intestine and colon. The book offers a comprehensive examination of carbohydrates, covering their chemistry, classification, digestion and health implications. The importance of prebiotic carbohydrates, such as human milk oligosaccharides and dietary fibers like cellulose, arabinoxylans, and beta-glucan is also discussed.

    Each chapter is authored by leading experts in the field making Carbohydrate Nutrition is a valuable resource for nutrition researchers, food scientists, food chemists, and those studying related topics. Readers can apply these insights to the design and development of foods with improved carbohydrate nutrition.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Overview of food carbohydrates: Chemistry and classification
    2. Carbohydrate digestion and absorption in human digestive track
    3. Carbohydrates and the glycemic index (GI)
    4. Prebiotics in foods: Structure, digestion fate and clinical evidence
    5. Human milk oligosaccharides: Chemistry, digestion and immune functions and current applications
    6. Starch structure-digestibility relationship and applications in low glycemic food
    7. Resistant starch: In vitro fecal fermentation characteristics and health implications
    8. Cellulose: Structure and beneficial functions in human digestive track
    9. Arabinoxylan: Sources, structures and health beneficial effects
    10. Beta-glucan: Structure and health beneficial effects
    11. Pectin: Chemical structure and health beneficial effects
    12. Polyols: utilization mechanism and health benefits
    13. Food gums: Nutritional functionality and applications in health foods
    14. Design rules of nutritious carbohydrate enriched foods

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Carbohydrate Nutrition

    Carbohydrate Nutrition

    Zhang, Bin; Dhital, Sushil; (ed.)

    74 235 Ft

    next