• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies

    Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies by Tiwari, Brijesh K; Bhavya, Mysore Lokesh;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 130.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        55 146 Ft (52 520 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
      • Kedvezményes ár 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)

    55 146 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2024. november 27.

    • ISBN 9780443221828
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem400 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 1150 g
    • Nyelv angol
    • 641

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies provides the latest information to the food science community about the chemistry of emerging food processing technologies, including the fundamentals, recent trends, chemistry aspects in terms of quality parameters, and microbial inactivation for each technology. Divided in 4 sections, the book focus on a range of emerging technologies, such as microwave processing of food, radio frequency processing, infrared processing, ohmic heating, drying technologies, ionizing radiation processing, among others.

    All chapters include the following common features: principle, scope and mechanisms; effect on macromolecules (proteins, lipids, carbohydrates); effect on bioactives (Vitamins, minerals, bioactive agents); chemistry of microbial inactivation; and degradation mechanisms.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part 1. Overview of the book
    1. Classification based on application
    2. Classification based on the mode of action

    Part 2. Chemistry of Thermal food processing technologies
    3. Microwave processing of food
    4. Chemistry of radio frequency processing
    5. Chemistry of infrared processing
    6. Chemistry of ohmic heating of foods
    7. Chemistry of innovative drying technologies on food

    Part 3. Chemistry of Non-thermal food processing technologies
    8. Ionising radiation processing
    9. High pressure processing
    10. Pulsed electric field processing
    11. Ultrasound processing
    12. Light based technologies
    13. Cold plasma technology
    14. Hydrodynamic cavitation
    15. Ozone processing
    16. Dense Phase CO2/Supercritical CO2
    17. Novel antimicrobial agents

    Part 4. Degradation Kinetics during food processing
    18. Degradation of nutrients during storage
    19. Degradation kinetics of bioactives and microbial inactivation by emerging technologies

    Több