
Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 130.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
- Kedvezményes ár 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
55 146 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. november 27.
- ISBN 9780443221828
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem400 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 1150 g
- Nyelv angol 641
Kategóriák
Hosszú leírás:
Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies provides the latest information to the food science community about the chemistry of emerging food processing technologies, including the fundamentals, recent trends, chemistry aspects in terms of quality parameters, and microbial inactivation for each technology. Divided in 4 sections, the book focus on a range of emerging technologies, such as microwave processing of food, radio frequency processing, infrared processing, ohmic heating, drying technologies, ionizing radiation processing, among others.
All chapters include the following common features: principle, scope and mechanisms; effect on macromolecules (proteins, lipids, carbohydrates); effect on bioactives (Vitamins, minerals, bioactive agents); chemistry of microbial inactivation; and degradation mechanisms.
Tartalomjegyzék:
Part 1. Overview of the book
1. Classification based on application
2. Classification based on the mode of action
Part 2. Chemistry of Thermal food processing technologies
3. Microwave processing of food
4. Chemistry of radio frequency processing
5. Chemistry of infrared processing
6. Chemistry of ohmic heating of foods
7. Chemistry of innovative drying technologies on food
Part 3. Chemistry of Non-thermal food processing technologies
8. Ionising radiation processing
9. High pressure processing
10. Pulsed electric field processing
11. Ultrasound processing
12. Light based technologies
13. Cold plasma technology
14. Hydrodynamic cavitation
15. Ozone processing
16. Dense Phase CO2/Supercritical CO2
17. Novel antimicrobial agents
Part 4. Degradation Kinetics during food processing
18. Degradation of nutrients during storage
19. Degradation kinetics of bioactives and microbial inactivation by emerging technologies