
Bayou
Feasting Through the Seasons of a Cajun Life
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 30.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 277 Ft off)
- Discounted price 12 906 Ft (12 291 Ft + 5% áfa)
15 183 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Artisan
- Megjelenés dátuma 2024. november 14.
- ISBN 9781648291401
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem368 oldal
- Méret 256x194x28 mm
- Súly 1360 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 125 Photos 671
Kategóriák
Hosszú leírás:
People on the Louisiana bayou mark the seasons of the Cajun calendar with traditions, emotions, and gatherings around the table to feast.
In this highly anticipated next book from the author of the James Beard Award-winning Mosquito Supper Club, Melissa Martin shares a year of celebrations, both big and small, through 100 Southern Louisiana recipes that combine humble ingredients, such as onions, potatoes, and peppers, and the local bounty, including shrimp and crabs. Made-to-share recipes like Carnival Crawfish Boil and Etouffee ring in the New Year and kickstart the Carnival season, which is a time for abundance and decadence. Lent unfolds with simple, fresh foods like Cabbage Slaw and Fried Fish Collars. Summer ushers in the bright bounty of shrimp season. Families and friends band together in October for boucheries, feasting on Cracklins and Back Bone Stew, then gather with loved ones for hearty homey holiday dishes like Fried Turkey, Holiday Dressing, and Red Velvet Cake.
With illuminating sidebars and stunning photography, Martin illustrates what Cajun people already know: the table is a place for restoration, nourishment, and communion.