
Craft Beer
New Frontiers in Brewing Science
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 162.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 872 Ft off)
- Discounted price 61 848 Ft (58 903 Ft + 5% áfa)
68 720 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. május 23.
- ISBN 9780443160158
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem276 oldal
- Méret 235x191 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Recently, both researchers and consumers have shown strong and growing interest in craft beer, which is characterized by its small batches, local breweries, and unique varieties. Craft Beer: New Frontiers in Brewing Science provides a comprehensive picture of the craft beer market, history and legal definition, brewing processes, and the qualities and styles of the end product. It emphasizes traditional and innovative microbial resources involved in the fermentation process, as well as safety, nutrition, and emerging problems, such as the sustainability of the production process.
Craft Beer: New Frontiers in Brewing Science is the first and only scientific text to comprehensively summarize this exciting field. Researchers and students in interested brewing science, as well as industry specialists from beer companies will all benefit from this unique resource.
- Covers latest developments in craft beer production
- Summarizes the main factors affecting craft beer quality
- Reports the qualities responsible for differentiation between craft and industrial beer
- Explores modern approaches to craft brewing
Tartalomjegyzék:
1. Definition, history and market of craft beer
2. Raw materials in craft beers
3. Production process of craft beer
4. Craft beer styles
5. Conventional brewer's yeasts: Saccharomyces
6. Non-conventional brewer's yeasts
7. The spontaneous fermentation
8. Aroma of craft beer
9. Control of critical points of the production process
10. Functional traits of craft beers
11. Sustainability of craft beer production process