• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking

    Culinary Nutrition by Marcus, Jacqueline B.;

    The Science and Practice of Healthy Cooking

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 95.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        40 701 Ft (38 763 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 070 Ft off)
      • Discounted price 36 631 Ft (34 887 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking, Second Edition is one of the first textbooks specifically written to bridge the relationship between food science, nutrition, and culinology as well as consumer choices for diet, health, and enjoyment. The book uses a comprehensive format with real-life applications, recipes, and color photographs of finished dishes to emphasize the necessity of sustainably deliverable, health-beneficial, and taste-desirable products.

    The book includes pedagogical elements to enhance and reinforce learning opportunities; explores which foods and beverages involve the optimum nutritional values for dietary and health needs; includes specific dietary requirements throughout the lifecycle; and examines how foods and beverages are produced.

    The fully revised second edition includes updated dietary and health guidelines and recommendations; more vegan, vegetarian, and plant-based meals; updated protein, carbohydrate, fat, vitamin and mineral recommendations; environmental and sustainability considerations; and much more.




    • Explores the connections among the technical sciences of nutrition, food science, and the culinary arts, as well as consumer choices for diet, health, and enjoyment
    • Presents laboratory-type, in-class activities using limited materials with real-life applications of complex, scientific concepts
    • Includes photographs and recipes that are integrated to enhance learning experiences
    • Offers online support for qualified instructors and students, including an exam test bank, case studies, hands-on applications, and recipes that are suitable for a variety of settings

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Nutrition Basics
    2. Food Science Basics
    3. Culinary Arts Basics
    4. Carbohydrate Basics
    5. Protein Basics
    6. Lipid Basics
    7. Vitamin and Mineral Basics
    8. Fluid Basics
    9. Diet and Disease
    10. Weight Management
    11. Life Cycle Nutrition
    12. Global Food and Nutrition

    Több