Duck Production and Management - Debnath, Jowel; (szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Duck Production and Management
 
A termék adatai:

ISBN13:9781032388892
ISBN10:1032388897
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:138 oldal
Méret:234x156 mm
Súly:254 g
Nyelv:angol
Illusztrációk: 8 Illustrations, black & white; 8 Halftones, black & white; 24 Tables, black & white
699
Témakör:

Duck Production and Management

 
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: CRC Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 45.99
Becsült forint ár:
24 144 Ft (22 995 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

19 316 (18 396 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 4 829 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Rövid leírás:

This book covers nearly all the aspects of duck rearing system with various duck genetic resources of India, their nutritional requirements, care management, diseases and prevention, slaughter, grading, packaging of meat, nutritional importance of meat & egg and integrated farming.

Hosszú leírás:

This book covers nearly all the aspects of duck rearing system with various duck genetic resources of India, their nutritional requirements, care management, diseases and prevention, slaughter, grading, packaging of meat, nutritional importance of meat & egg and integrated farming. To make this book more competent for farmers, enlisted certain drugs for treatment of different diseases of duck and vaccination schedule has also been included in the text. References have been included in this book to refer the interested reader for details understanding of duck rearing system. The language is kept simple and lucid for ease of understanding. This book will find right place in the hands of researchers, veterinary graduates, students of the animal sciences and farmers who are engaged in duck farming.


Note: Taylor and Francis does not sell or distribute the print editions of this title in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.

Tartalomjegyzék:

1. DUCK GENETIC RESOURCES OF INDIA 2. WHY DUCK FARMING? 3. NUTRIENT REQUIREMENTS OF DUCKS AND THEIR FEEDING 4. DUCK MANAGEMENT 5. DISEASES OF DUCKS AND PREVENTION 6. SLAUGHTER OF DUCK, GRADING AND PACKAGING OF DUCK MEAT 7. NUTRITIONAL IMPORTANCE OF DUCK MEAT AND EGG 8. INTEGRATED FARMING