• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Environmental Sustainability in the Food Industry: A Green Perspective

    Environmental Sustainability in the Food Industry by Kapoor, Bharat; Singh, Rahul; Kapoor, Dhriti;

    A Green Perspective

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 63.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        32 385 Ft (30 843 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 239 Ft off)
      • Discounted price 29 147 Ft (27 759 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This book delves into the effect of food processing on different aspects such as the environment, human health, nutrition, energy efficiency, nanotechnology in food industry and to maintain ecological sustainability

    Több

    Hosszú leírás:

    Criticisms facing the food processing industry include adverse ecological impacts like decline in biodiversity, environmental degradation, water pollution, eutrophication, greenhouse gas emissions, and the loss of agricultural land. Environmental Sustainability in the Food Industry: A Green Perspective delves into the effect of food processing on the environment, human health, nutrition, energy efficiency, nanotechnology in food industry, and the maintenance of ecological sustainability. 


    The book presents eco-friendly approaches to reducing the impacts of food processing on the environment and to promoting sustainable development. The focus of this text is how to implement green practices in the food industry to reduce the negative impacts of food processing on the ecosystem, as well as to improve food quality for better human health and nutrition. The text also explains the food industry?s focus on sustainable aspects in resource conservation and reduction of energy consumption.


    Key Features:



    • Describes the contribution of the food industry sector on human health and nutrition

    • Covers eco-friendly approaches to reducing negative impacts of food processing on the environment

    • Discusses the uses of advanced techniques such as nanotechnology, non-thermal techniques, and more to improve food processing

    The book highlights details related to the food industry and environmental issues. It is a great resource for students, researchers, and professionals alike, as well as anyone with an interest in green paths to food quality and nutrition.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1.Novel and Innovative Strategies for Food Packaging Processes 2. Contaminants and their control measures to maintain hygiene in food processing 3. Green practices initiative as a sustainable aspect for food industry 4. Improving food processing via using various technologies in the food industry 5. Functional Properties of Food Processing as a novel technology for human health and nutrition 6. Food Processing Potential for Energy Efficiency and Use 7. Global food security and effects of various environmental constraints on food crops 8. Food Safety, Quality and Policies 9. Emerging role of nanotechnology in food industry for food processing and packaging

    Több