• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food Adulteration and How to Beat It

    Food Adulteration and How to Beat It by The London Food Commission;

    Sorozatcím: Routledge Library Editions: Food and Diet;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 105.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        53 140 Ft (50 610 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 314 Ft off)
      • Discounted price 47 826 Ft (45 549 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    ?All natural: no artificial colours or flavours?. This was an increasingly familiar claim made for the food we bought in the late 1980s. But what about the other ingredients? Additives are only one form of adulteration. In this book, originally published in 1988, the London Food Commission, spells out the dangers, and suggests solutions.

    Több

    Hosszú leírás:

    ?All natural: no artificial colours or flavours?. This was an increasingly familiar claim made for the food we bought in the late 1980s. But what about the other ingredients? Additives are only one form of adulteration. Nitrates, excess water, pesticide residues, too much fat, and the newest of them all food irradiation, are some of the others. The questions they pose for all of us are inescapable, as is the overall issue of poor-quality food dressed up to be what it is not.


    In this book, originally published in 1988, the London Food Commission, Britain?s independent food watchdog, spells out the dangers, and suggests solutions. It challenges official policy and condemns official secrecy. It says why British food is the sick food of Europe. It believes that what is needed is a major shake-up in Whitehall and the food trades, and calls for a new anti-adulteration alliance ? a positive campaign for improved food policy. And it backs all arguments with rigorous and detailed evidence.


    Food matters to everyone. We deserve the best. We will only get it if we demand it. This book spelt out what our demands should be. Still a big topic of interest today this is an opportunity to look at some early issues surrounding the food we buy and assess how far we?ve come.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Note on the London Food Commission.  Notes on the Contributors.  Foreword by Ian Bellerby and David Wells.  Acknowledgements.  Glossary.  Food Quality Charter.  1. Why Food Adulteration is a Public Issue  2. Information: Your Food but Their Secrets  3. Additives: Going Underground?  4. Pesticides: Can Damage Your Health ? Official  5. Fertilisers: Flooding the Market  6. Water in Food: The Oldest Adulteration in the Book  7. Food Irradiation: A New Technical Solution or More Problems?  8. Food Poisoning: The Chicken Comes Home to Roost.  Appendix I: Charter for the Rights of Consumers.  Appendix II: Wholesome Food in a Healthy Environment.  References.  Index.

    Több