• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food control system assessment tool ? Dimension A ? Inputs and resources: Dimension a ? Inputs and Resources

    Food control system assessment tool ? Dimension A ? Inputs and resources by Food And Agricu, Food And Agricu;

    Dimension a ? Inputs and Resources

    Sorozatcím: Food Safety and Quality Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 29.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        15 157 Ft (14 435 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 516 Ft off)
      • Discounted price 13 641 Ft (12 992 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 2020. június 30.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9789251316313
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem100 oldal
    • Méret 283x208x15 mm
    • Súly 333 g
    • Nyelv angol
    • 125

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Maps out the fundamental elements that the system needs in order to operate. These range from the policy and legal foundations of food control systems to the financial resources, infrastructure and analytical resources needed to support official controls over food. The publication also analyses issues related to food control personnel.

    Több

    Hosszú leírás:

    This volume maps out the fundamental elements that the system needs in order to operate. These range from the policy and legal foundations of food control systems to the financial resources, infrastructure and analytical resources needed to support official controls over food. It also analyses issues related to food control personnel. It looks closely at the relationship between strategic planning and available resources, and ways of adjusting strategies and policy choices to reflect resource constraints.

    The FAO/WHO Food Control System Assessment Tool provides a harmonized, objective and consensual basis for analysing the performance of a national food control system, with the aim of protecting the health of consumers and ensuring fair practices in the food trade. It seeks to support countries in identifying and prioritizing areas of improvement and planning activities to reach expected outcomes and monitor progress. The Tool is based on Codex principles and Guidelines for National Food Control Systems as well as other relevant Codex guidance.

    Több