
Food control system assessment tool ? Dimension B ? Control functions
Dimension B ? Control Functions
Sorozatcím: Food Safety and Quality Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 28.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 465 Ft off)
- Discounted price 13 186 Ft (12 558 Ft + 5% áfa)
14 651 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó John Wiley & Sons
- Megjelenés dátuma 2020. június 30.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9789251316344
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem92 oldal
- Méret 283x208x15 mm
- Súly 333 g
- Nyelv angol 125
Kategóriák
Rövid leírás:
Focuses on the processes and outputs of the control activities of a national food control system. The publication reviews the control functions exercised by competent authorities over food business operators - at domestic and import or export level - to guarantee food safety and quality along the food chain as well as fair trade practices.
TöbbHosszú leírás:
This volume focuses on the processes and outputs of the control activities of a national food control system. It reviews the control functions exercised by competent authorities over food business operators - at domestic and import or export level - to guarantee food safety and quality along the food chain as well as fair trade practices. It also maps out control functions and mechanisms at the food supply level to identify, monitor, predict and handle food safety hazards and emerging risks, and deal with food emergencies.
The FAO/WHO Food Control System Assessment Toolprovides a harmonized, objective and consensual basis for analysing the performance of a national food control system, with the aim of protecting the health of consumers and ensuring fair practices in the food trade. It seeks to support countries in identifying and prioritizing areas of improvement and planning activities to reach expected outcomes and monitor progress. The Tool is based on Codex principles and Guidelines for National Food Control Systems as well as other relevant Codex guidance.