ISBN13: | 9780367258955 |
ISBN10: | 0367258951 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 248 oldal |
Méret: | 254x178 mm |
Nyelv: | angol |
693 |
A biológia általános kérdései
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Táplálkozás, diéta
Dolgos hétköznapok
Food sciences
A biológia általános kérdései (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Táplálkozás, diéta (karitatív célú kampány)
Dolgos hétköznapok (karitatív célú kampány)
Food sciences (karitatív célú kampány)
Food Hydrocolloids
GBP 155.00
Kattintson ide a feliratkozáshoz
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
Section 1: Cellulose Gums Introduction 1. Microcrystalline Cellulose (MCC or Cellulose Gel) 2. Sodium Carboxymethylcellulose (CMC) 3. Hydroxyproplcellulose (HPC) 4. Methylcellulose (MC) and Hydroxypropylmethlcellulose (HPMC) Section 2: Plant Seed Gums Introduction 5. Locust/Carob Bean Gum 6. Guar Gum 7. Tara Gum 8. Tamarind Seed Gum Section 3: Plant Extracts 9. Pectins