Food Hydrocolloids - Glicksman, Martin; (szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Food Hydrocolloids

 
Kiadás sorszáma és címe: Volume 3
Sorozatcím: Routledge Revivals; 3;
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: CRC Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 155.00
Becsült forint ár:
81 375 Ft (77 500 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

65 100 (62 000 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 16 275 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Rövid leírás:

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Hosszú leírás:

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Tartalomjegyzék:

Section 1: Cellulose Gums  Introduction  1. Microcrystalline Cellulose (MCC or Cellulose Gel)  2. Sodium Carboxymethylcellulose (CMC)  3. Hydroxyproplcellulose (HPC)  4. Methylcellulose (MC) and Hydroxypropylmethlcellulose (HPMC)  Section 2: Plant Seed Gums  Introduction  5. Locust/Carob Bean Gum  6. Guar Gum  7. Tara Gum  8. Tamarind Seed Gum  Section 3: Plant Extracts  9. Pectins