• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends

    Food Lipids by Lorenzo, Jose M.; Munekata, Paulo Eduardo Sichetti; Pateiro, Mirian;

    Sources, Health Implications, and Future Trends

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        74 235 Ft (70 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 424 Ft off)
      • Discounted price 66 812 Ft (63 630 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2022. március 7.

    • ISBN 9780128233719
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem516 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1060 g
    • Nyelv angol
    • 402

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends presents specific and updated details related to human health and emerging technologies to obtain valuable lipids and lipid analysis of food products. The book covers the most relevant topics of food lipids as main sources (animal, marine and vegetable) and their composition, the implication of different lipids in human health, the main degradative processes and analytical methods for quality. Written for nutrition researchers, food scientists, food chemists and chemical engineers, R&D managers, new product developers, and other professionals working in the food industry and academia, including students, this book is sure to be a welcomed reference.

    Lipids are vital for human nutrition as they provide energy to the biological processes of the body and contain substances with high importance as essential fatty acids or fat-soluble vitamins. Furthermore, lipids are responsible for many desirable characteristics of foods. However, in recent years consumers are increasingly aware of the diet-health relationship, especially the implication that some lipids exert in the development of different diseases.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction and Classification of Lipids

    Part 1: Lipid Sources and Their Chemical Composition
    2. Animal source. Meat, subcutaneous fat, milk and dairy products
    3. Marine source. Fish, shellfish and algae
    4. Plant source. Vegetable oils

    Part 2: Oxidative Degradation
    5. Lipid oxidation of animal fat
    6. Lipid oxidation of marine oils
    7. Lipid oxidation of vegetable oils

    Part 3: Lipid Analysis in Food
    8. Fat and fatty acids
    9. Cholesterol and cholesterol oxidation products (COPs)
    10. Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)
    11. Lipid-derived oxidation products

    Part 4: Lipids in Human Health
    12. Fatty acids
    13. Importance of n-3 long chain and CLA
    14. Sterols and fat-soluble vitamins
    15. Dietary oxidized lipids

    Part 5: Future Trend
    16. Application of emerging technologies to obtain valuable lipids from food by-products
    17. Encapsulation techniques to increase lipid stability
    18. Replacement of saturated fat by healthy oils to improve nutritional quality of foods

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Phantom of the Opera

    The Phantom of the Opera

    Leroux, Gaston;

    9 610 Ft

    The Oxford Handbook of Roman Philosophy

    The Oxford Handbook of Roman Philosophy

    Garani, Myrto; Konstan, David; Reydams-Schils, Gretchen; (ed.)

    61 997 Ft

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends

    Lorenzo, Jose M.; Munekata, Paulo Eduardo Sichetti; Pateiro, Mirian;(ed.)

    74 235 Ft

    We Need One of These

    We Need One of These

    Evele, Mike;Vinoski, Jim

    8 931 Ft

    The Oxford Handbook of Music Composition Pedagogy

    The Oxford Handbook of Music Composition Pedagogy

    Kaschub, Michele;

    63 262 Ft

    next