
Food Lipids
Sources, Health Implications, and Future Trends
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 175.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 424 Ft off)
- Discounted price 66 812 Ft (63 630 Ft + 5% áfa)
74 235 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2022. március 7.
- ISBN 9780128233719
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem516 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 1060 g
- Nyelv angol 402
Kategóriák
Hosszú leírás:
Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends presents specific and updated details related to human health and emerging technologies to obtain valuable lipids and lipid analysis of food products. The book covers the most relevant topics of food lipids as main sources (animal, marine and vegetable) and their composition, the implication of different lipids in human health, the main degradative processes and analytical methods for quality. Written for nutrition researchers, food scientists, food chemists and chemical engineers, R&D managers, new product developers, and other professionals working in the food industry and academia, including students, this book is sure to be a welcomed reference.
Lipids are vital for human nutrition as they provide energy to the biological processes of the body and contain substances with high importance as essential fatty acids or fat-soluble vitamins. Furthermore, lipids are responsible for many desirable characteristics of foods. However, in recent years consumers are increasingly aware of the diet-health relationship, especially the implication that some lipids exert in the development of different diseases.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction and Classification of Lipids
Part 1: Lipid Sources and Their Chemical Composition
2. Animal source. Meat, subcutaneous fat, milk and dairy products
3. Marine source. Fish, shellfish and algae
4. Plant source. Vegetable oils
Part 2: Oxidative Degradation
5. Lipid oxidation of animal fat
6. Lipid oxidation of marine oils
7. Lipid oxidation of vegetable oils
Part 3: Lipid Analysis in Food
8. Fat and fatty acids
9. Cholesterol and cholesterol oxidation products (COPs)
10. Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)
11. Lipid-derived oxidation products
Part 4: Lipids in Human Health
12. Fatty acids
13. Importance of n-3 long chain and CLA
14. Sterols and fat-soluble vitamins
15. Dietary oxidized lipids
Part 5: Future Trend
16. Application of emerging technologies to obtain valuable lipids from food by-products
17. Encapsulation techniques to increase lipid stability
18. Replacement of saturated fat by healthy oils to improve nutritional quality of foods

The Phantom of the Opera
9 610 Ft

The Oxford Handbook of Roman Philosophy
61 997 Ft

We Need One of These
8 931 Ft