• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food Safety Handbook ? A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System`: A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System`

    Food Safety Handbook ? A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System` by World Bank Grou, World Bank Grou;

    A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System`

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 43.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        21 762 Ft (20 726 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 176 Ft off)
      • Discounted price 19 586 Ft (18 653 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 2020. július 30.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9781464815485
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem420 oldal
    • Méret 275x215x23 mm
    • Súly 1058 g
    • Nyelv angol
    • 133

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The fourth edition of IFC's Food Safety Handbook is a step-by-step guide to help food sector businesses large or small establish or improve food safety systems. Written in easy-to-follow English and supplemented with useful tools for food safety management system implementation.

    Több

    Hosszú leírás:

    The Food Safety Handbook: A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System, contains detailed information on food safety systems and what large and small food industry companies can do to establish, maintain, and enhance food safety in their operations. This new edition updates the guidelines and regulations since the previous 2016 edition, drawing on best practices and the knowledge IFC has gained in supporting food business operators around the world. The Food Safety Handbook is indispensable for all food business operators -- anywhere along the food production and processing value chain -- who want to develop a new food safety system or strengthen an existing one.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    I Am Debra Lee: A Memoir

    I Am Debra Lee: A Memoir

    Lee, Debra;

    12 652 Ft

    Physiology

    Physiology

    Costanzo, Linda S.;

    16 946 Ft

    Pharmaceutical Biotechnology: Fundamentals and Applications

    Pharmaceutical Biotechnology: Fundamentals and Applications

    Crommelin, Daan J. A.; Sindelar, Robert D.; Meibohm, Bernd; (ed.)

    54 463 Ft

    Sustainable Agriculture: Nanotechnology, Biotechnology, Management and Food Security

    Sustainable Agriculture: Nanotechnology, Biotechnology, Management and Food Security

    Rajput, Vishnu D.; Singh, Abhishek; Ghazaryan, Karen;(ed.)

    65 729 Ft

    Office-Based Facial Cosmetic Surgery

    Office-Based Facial Cosmetic Surgery

    Bohluli, Behnam; Obagi, Suzan; Diepenbrock, Ryan; Ghasemi, Shohreh; Jeffrey, James; (ed.)

    77 157 Ft

    Nail Surgery

    Nail Surgery

    Richert, Bertrand; Di Chiacchio, Nilton; Haneke, Eckart; (ed.)

    91 098 Ft

    next