
A termék adatai:
ISBN13: | 9781509911318 |
ISBN10: | 1509911316 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 304 oldal |
Méret: | 226x156x22 mm |
Súly: | 540 g |
Nyelv: | angol |
0 |
Témakör:
Food Security, Food Safety, Food Quality
Current Developments and Challenges in European Union Law
Kiadó: Nomos
Megjelenés dátuma: 2017. január 12.
Kötetek száma: Hardback
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 93.00
GBP 93.00
Az Ön ára:
40 949 (38 999 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 13% (kb. 6 119 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Hosszú leírás:
Today security, quality and the availability of food are very important. The complex relations of the above mentioned issues evole in different fields of law. This book edited by Ines Härtel and Roman Budzinowski covers a wide range of topics via analysis and discussion in the European context, such as the right to food, Common Agricultural Policy, contractual relations and value chains in the agri-food sector, organic farming, food production safety issues, questions of food labelling, Health Claims, Novel Food, Patents, the role of institutions such as EFSA, the responsibility of trade and CSR. Legal frameworks, essential concerns and future developments of food security, food safety and food quality are the basis for discussion and solution finding.