A termék adatai:
ISBN13: | 9781962098076 |
ISBN10: | 1962098079 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 323 oldal |
Méret: | 266x213 mm |
Súly: | 640 g |
Nyelv: | angol |
Illusztrációk: | 150 |
682 |
Témakör:
French Charcuterie at Home
Terrines, Rillettes, Saucisses, & Pates En Croute
Kiadó: Tra
Megjelenés dátuma: 2024. szeptember 26.
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 42.99
GBP 42.99
Az Ön ára:
19 636 (18 701 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 13% (kb. 2 934 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Hosszú leírás:
Making homemade charcuterie is easy. From the renowned Maison Verot in Paris comes 89 accessible recipes crafted by father and son charcutiers, Gilles and Nicolas Verot. Detailed line drawings illustrate step-by-step techniques to master the basic methods of charcuterie, and beautiful photographs provide a visual reference for each dish. Whether country terrine, grandma's pate, or vegetable press, there's no need for special tools or hard-to-find ingredients - just simple techniques that bring the art of charcuterie to your kitchen with ease.