
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 90.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 555 Ft off)
- Discounted price 40 994 Ft (39 042 Ft + 5% áfa)
45 549 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2025. április 1.
- ISBN 9781032994857
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem260 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 640 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Mapping out the development of the great American restaurant, the author takes us on a nostalgic journey in From Boarding House to Bistro (originally published in 1990) through the history of a nation?s eating houses.
TöbbHosszú leírás:
The quest for food to fill the body, and food to seduce the soul, has provided a catalyst for the exploding variety of restaurants in the United States. Mapping out the development of the great American restaurant, the author takes us on a nostalgic journey in From Boarding House to Bistro (originally published in 1990) through the history of a nation?s eating houses.
From the earliest taverns and inns to the fast-food chains of 1990s, the restaurant mirrored a changing way of life. Increasingly Americans chose to eat away from home, in a variety of downtown establishments, or in the burgeoning sprawl of suburban eateries. Richard Pillsbury traces this evolution, emphasizing how the restaurant?s form, its fare, and its location reflect the country?s diverse economy and social life.
Abundantly illustrated, and with entertaining vignettes on individual eating places, this fascinating account is accessible to all readers. The unique product of extensive travel across the continent, this book gives new insight into the restaurant as an institution and will especially appeal to those interested in the social and behavioral sciences, urban planners, marketing specialists, and others working with the changing American urban scene.
Review of the first publication:
??the author offers an intriguing case study of a modern American ritual, studded with insights gleaned from years of accumulated fieldwork along the arduous culinary trail.?
-- Michael P. Conzen, Annals of the Association of American Geographers, Vol. 83, No. 3
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction 1. Taverns and boarding house rows 2. Street vendors to diners 3. Castles and queens 4. America transformed 5. Sprouts and baked beans 6. Cornucopia becomes smorgasbord 7. The patchwork quilt 8. ?Parts is parts? 9. Feeding the soul: some last thoughts
Több