• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Fundamentals of Cheese Science

    Fundamentals of Cheese Science by Fox, Patrick F.; McSweeney, Paul L. H.; Cogan, Timothy M.;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 213.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        90 774 Ft (86 451 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 7 262 Ft off)
      • Discounted price 83 512 Ft (79 535 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2000
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2000. február 29.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9780834212602
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem588 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 3030 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk X, 588 p.
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Fundamentals of Cheese Science provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's 23 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles. This broadly based resource is written for personnel involved in various production and quality control functions in the cheese industry, senior undergraduates, and post-graduate students.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Family Context and Searching Among Internationally Adopted Adolescents: A Normative Process in a Heterogeneous Group

    Family Context and Searching Among Internationally Adopted Adolescents: A Normative Process in a Heterogeneous Group

    Matthews, Jessica A.K.; Pinderhughes, Ellen E.; Miller, Laurie C.;

    10 138 Ft

    8): A Graphic Novel (Wings of Fire Graphic Novel #8)

    8): A Graphic Novel (Wings of Fire Graphic Novel #8)

    Sutherland, Tui T.;

    5 562 Ft

    Fundamentals of Cheese Science

    Fundamentals of Cheese Science

    Fox, Patrick F.; McSweeney, Paul L. H.; Cogan, Timothy M.;

    90 774 Ft

    The Europa World Year Book 2017

    The Europa World Year Book 2017

    Publications, Europa; (ed.)

    506 100 Ft

    Proceedings of the 2015 Chinese Intelligent Systems Conference: Volume 1

    Proceedings of the 2015 Chinese Intelligent Systems Conference: Volume 1

    Jia, Yingmin; Du, Junping; Li, Hongbo;(ed.)

    90 774 Ft

    ADA

    ADA

    Cooke, Kaz

    11 635 Ft

    next