• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Fundamentals of Cheese Science

    Fundamentals of Cheese Science by Fox, Patrick F.; Guinee, Timothy P.; Cogan, Timothy M.;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 246.09
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        104 391 Ft (99 420 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 8 351 Ft off)
      • Discounted price 96 040 Ft (91 466 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2nd ed. 2017
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2016. augusztus 23.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9781489976796
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem799 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 13354 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 193 Illustrations, black & white; 78 Illustrations, color
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Cheese:  Historical Aspects.- Overview of Cheese Manufacture.- Principal Families of Cheese.- Chemistry of Milk Constituents.- Bacteriology of Cheese Milk.- Starter Cultures.- Enzymatic Coagulation of Milk.- Post-Coagulation Treatment of the Renneted-Milk Gel.- Salting of Cheese Curd.- Cheese Yield.- Microbiology of Cheese Ripening.- Biochemistry of Cheese Ripening.- Cheese Flavour.- Cheese: Structure, Rheology and Texture.- Factors That Affect Cheese Quality.- Fresh Cheese Products: Principals of Manufacture and Overview of Different Varieties.- Processed Cheese and Substitute/Imitation Cheese Products.- Ingredient Cheese and Ingredients Derived from Cheese.- Pathogens and Foodborne Illness in Cheese.- Nutritional Aspects of Cheese.- Current legislation on cheese.- Chapter 22: Whey and Whey Products.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Fundamentals of Cheese Science

    Fundamentals of Cheese Science

    Fox, Patrick F.; Guinee, Timothy P.; Cogan, Timothy M.;

    104 391 Ft

    Ergonomics In Computerized Offices

    Ergonomics In Computerized Offices

    Grandjean, E.;

    37 952 Ft

    Advances in Applied Microbiology

    Advances in Applied Microbiology

    Gadd, Geoffrey M.; Sariaslani, Sima; (ed.)

    43 268 Ft

    Advances in Applied Microbiology

    Advances in Applied Microbiology

    Gadd, Geoffrey M.; Sariaslani, Sima; (ed.)

    43 268 Ft

    Properties of Matter for Grades K-2: An Inquiry Approach

    Properties of Matter for Grades K-2: An Inquiry Approach

    Lawson, Jennifer E.

    35 742 Ft

    Advances in Applied Microbiology

    Advances in Applied Microbiology

    Gadd, Geoffrey M.; Sariaslani, Sima; (ed.)

    45 813 Ft

    Nanofluids Technology for Thermal Sciences and Engineering: Research, Development, and Applications

    Nanofluids Technology for Thermal Sciences and Engineering: Research, Development, and Applications

    Awasthi, Mukesh Kumar; Dutt, Nitesh; Kumar, Ashwani; (ed.)

    83 506 Ft

    Advances in Applied Microbiology

    Advances in Applied Microbiology

    Gadd, Geoffrey M.; Sariaslani, Sima; (ed.)

    43 268 Ft

    next