
Fundamentals of Cheese Science
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 246.09
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 8 351 Ft off)
- Discounted price 96 040 Ft (91 466 Ft + 5% áfa)
104 391 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2nd ed. 2017
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 2016. augusztus 23.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9781489976796
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem799 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 13354 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 193 Illustrations, black & white; 78 Illustrations, color 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Hosszú leírás:
Tartalomjegyzék:

Fundamentals of Cheese Science
104 391 Ft

Ergonomics In Computerized Offices
37 952 Ft

Advances in Applied Microbiology
43 268 Ft

Advances in Applied Microbiology
43 268 Ft

Advances in Applied Microbiology
45 813 Ft

Nanofluids Technology for Thermal Sciences and Engineering: Research, Development, and Applications
83 506 Ft

Explaining Modern Social Reality: The Basic Concepts in Norbert Elias?s Figurational Sociology
56 177 Ft

Advances in Applied Microbiology
43 268 Ft