
Green Sustainable Process for Chemical and Environmental Engineering and Science
Methods for Producing Smart Packaging
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 200.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 484 Ft off)
- Discounted price 76 356 Ft (72 720 Ft + 5% áfa)
84 840 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier
- Megjelenés dátuma 2023. január 17.
- ISBN 9780323956444
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem416 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 860 g
- Nyelv angol 488
Kategóriák
Hosszú leírás:
Green Sustainable Process for Chemical and Environmental Engineering and Science: Methods for Producing Smart Packaging covers the latest advances in the development and production of smart packaging. The book addresses issues related to the production of smart packaging, including marketing and environmental impacts of these new products. The book demonstrates how modern packaging goes beyond protecting food against physical, chemical, and biological damage, and that scientific advances now enable producing functional packaging that prolongs product quality, preserves physical and chemical properties, produces greater protection against transportation shocks, and makes food more compact and easily recycled.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Definition of smart technology (packaging)
2. Challenges and perspectives in application of smart packaging
3. Market demand for smart packaging vs consumer perceptions
4. Economic impact of using smart packaging and increasing product quality
5. Legislation on active and intelligent packaging
6. Difficulties and drawbacks of the new proposals of active and intelligent packaging
7. Industrial barriers for application of active and intelligent
8. The role of smart packaging in the food import and export market
9. New advances in smart packaging production methods
10. Reflections on food quality and the use of smart packaging
11. Reflections on food security and smart packaging
12. Food safety guidelines for the use of smart packaging
13. Smart packaging impact on the environment sustainability
14. Applications of sensors used in smart food packaging
15. Nanomaterials for the production of smart packaging
16. Production of smart packaging from sustainable materials
17. Smart packaging for commercial food products
18. Smart packaging to preserve fruit quality
19. Smart packaging for medicinal food supplements
20. Antioxidant packaging
21. Smart packaging for fish and seafood
22. Antimicrobial packaging
23. Metal Packing for food items: Advantages, Disadvantages and Applications
24. Glass packings: Applications and Environmental Implications
25. Paper packing: Applications and Environmental sustainability