• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Handbook of Plum Fruit: Production, Postharvest Science, and Processing Technology

    Handbook of Plum Fruit by Gull, Amir; Nayik, Gulzar Ahmad; Wani, Sajad Mohd;

    Production, Postharvest Science, and Processing Technology

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 64.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        32 891 Ft (31 325 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 289 Ft off)
      • Discounted price 29 602 Ft (28 193 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2025. március 12.

    • ISBN 9781032071176
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem364 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 670 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 5 Illustrations, black & white; 24 Illustrations, color; 15 Halftones, black & white; 14 Line drawings, black & white
    • 695

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Divided into two main parts, the first eight chapters provide insight about preharvesting processing of plum, whereas the later chapters discuss the postharvesting processing of plum. The health benefits of plum and its products are also addressed.

    Több

    Hosszú leírás:

    In the last ten years there has been an exponential increase in the adoption of high-density farming, which leads to better yield and higher-quality fruits, thus improving the economic return. Handbook of Plum Fruit: Production, Postharvest Science, and Processing Technology covers all the recent advances in plum production, harvesting, handling and processing.


    Divided into two main parts, the first eight chapters provide insight about preharvest processing of plums, whereas the later chapters discuss the postharvest processing of plums. This book also includes vital chapters on varietal improvement and rootstock breeding, high-density planting, and pollination. After harvesting, plum quality quickly diminishes, mainly due to weight loss, total acidity, loss of firmness, and decay.


    Key Features:



    • In-depth information on the pre- and postharvest processing of plums

    • Coverage on plum harvesting, handling, and storage practices

    • Plum by-product utilization and potential health benefits

    Handbook of Plum Fruit provides comprehensive information on recent advances in postharvesting technologies of plum. The health benefits of plum and its products are also addressed. This book will assist horticulturists, agriculturists, pomologists, food scientists and others working in various fruit-processing industries.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1.History, Distribution, Production and Taxonomic classification of Plum. 2.Orchard Planning, Establishment and Soil Management of Plum. 3. Recent Advances in Varietal Improvement and Rootstock Breeding of Plum. 4. Advances in Plum Propagation and Nursery Management: Methods and Techniques. 5. Flowering, Fruit Set, and Pollination of Plum. 6. Nutrition and Orchard Manuring Practices of Plum Trees. 7. Recent Development in Plum Harvesting and Handling. 8. Diseases, Pests and Disorders in Plum: Diagnosis and Management. 9. Emerging Packaging and Storage Technologies of Plum. 10. Innovative Plum-Processing Technologies. 11. Utilisation of Plum Peels and Seeds. 12. Plum and Its Products: Properties and Health Benefits. 13. Effect of Pre- and Postharvest Processing Technologies on Bioactive Compounds of Plum. 14. Effect of Preharvest and Postharvest Factors on Quality of Plum. 15. Novel Extraction Methods of Anthocyanins from Plums, Plum Products, and By-Products.

    Több