
Insect Oil as a Source of Nutraceuticals
New Approaches in the Food and Feed Industry
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 163.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 956 Ft off)
- Discounted price 62 607 Ft (59 626 Ft + 5% áfa)
69 564 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. december 5.
- ISBN 9780443239342
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem274 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 668
Kategóriák
Hosszú leírás:
Insect Oil as a Source of Nutraceuticals: New Approaches in the Food and Feed Industry explores how removing insect lipids can be an important source to not only ensure future food security, but also show the many uses of how insect oil can be a fat replacer in food, medicine, pharmaceuticals, and cosmetics. While edible insect species are harvested in large numbers to contribute to food security, and as a source of alternative animal protein, their oil has not been seen in all parts of the world as part of the human diet.
With more than 1,900 types of edible insects that can be consumed as food, and the fact that edible insects comprise of approximately 20% fat, the second most abundant nutrient after protein, this book is a welcomed addition on the topic.
Tartalomjegyzék:
1. Introduction-Production and Consumption of Insect Oils
2. Insects to Feed the World.
3. The Economic Importance of insect oils and Their Sustainable Use
4. Global Insect Farming as a Source of Oil
5. Production of edible insects for enhanced food security and rural livelihoods.
6. Insect Oil: Advanced extraction methods?
7. Structural characterization: physicochemical properties, thermal stability, and quality characteristics of insect oils
8. Study of lipid and fatty acid composition and minor content of insects.
9. Lipid sources in the insect industry, regulatory aspects, and applications
10. The sustainability of different applications of insect lipids in comparison to plant-derived lipids
11. Two Sudanese insects as a source of edible oil
12. Insect oil as a dietary supplement to regulate lipid metabolism
13. The suitability of insects and their oil as animal and pet feed
14. Insect Oils and food safety regulations