• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Insect Oil as a Source of Nutraceuticals: New Approaches in the Food and Feed Industry

    Insect Oil as a Source of Nutraceuticals by Mariod, Abdalbasit Adam;

    New Approaches in the Food and Feed Industry

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 564 Ft (66 251 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 956 Ft off)
      • Discounted price 62 607 Ft (59 626 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Insect Oil as a Source of Nutraceuticals: New Approaches in the Food and Feed Industry explores how removing insect lipids can be an important source to not only ensure future food security, but also show the many uses of how insect oil can be a fat replacer in food, medicine, pharmaceuticals, and cosmetics. While edible insect species are harvested in large numbers to contribute to food security, and as a source of alternative animal protein, their oil has not been seen in all parts of the world as part of the human diet.

    With more than 1,900 types of edible insects that can be consumed as food, and the fact that edible insects comprise of approximately 20% fat, the second most abundant nutrient after protein, this book is a welcomed addition on the topic.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction-Production and Consumption of Insect Oils
    2. Insects to Feed the World.
    3. The Economic Importance of insect oils and Their Sustainable Use
    4. Global Insect Farming as a Source of Oil
    5. Production of edible insects for enhanced food security and rural livelihoods.
    6. Insect Oil: Advanced extraction methods?
    7. Structural characterization: physicochemical properties, thermal stability, and quality characteristics of insect oils
    8. Study of lipid and fatty acid composition and minor content of insects.
    9. Lipid sources in the insect industry, regulatory aspects, and applications
    10. The sustainability of different applications of insect lipids in comparison to plant-derived lipids
    11. Two Sudanese insects as a source of edible oil
    12. Insect oil as a dietary supplement to regulate lipid metabolism
    13. The suitability of insects and their oil as animal and pet feed
    14. Insect Oils and food safety regulations

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Glyndebourne Émigrés: Operatic Mobilities in Southern England, 1934-1940

    The Glyndebourne Émigrés: Operatic Mobilities in Southern England, 1934-1940

    Grosch, Nils; Grosch, Nils; Snyder, Beth; (ed.)

    55 671 Ft

    Conservation of Andean Forests

    Conservation of Andean Forests

    Clerici, Nicola; (ed.)

    81 696 Ft

    ADHS in der Schule: Übungsprogramm für Lehrkräfte

    ADHS in der Schule: Übungsprogramm für Lehrkräfte

    Lauth, Gerhard W.; Lauth-Lebens, Morena;

    19 084 Ft

    next