Introduction To Brewing And Fermentation Science: Essential Knowledge For Those Dedicated To Brewing Better Beer - Sheppard, John; (szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Introduction To Brewing And Fermentation Science: Essential Knowledge For Those Dedicated To Brewing Better Beer

 
Kiadó: World Scientific
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 70.00
Becsült forint ár:
35 794 Ft (34 090 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

28 636 (27 272 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 7 159 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Hosszú leírás:
Written as an introduction to the science of brewing and beer fermentation, this book provides an up-to-date overview of the science behind the various operations involved in the making of beer. Various subject-matter experts contribute their knowledge and unique perspectives on the most important topics in brewing, appealing to all readers wishing to expand their understanding of the chemical, microbiological and business aspects of brewery operation, with particular emphasis on the craft industry.