A termék adatai:
ISBN13: | 9789811225314 |
ISBN10: | 9811225311 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 212 oldal |
Nyelv: | angol |
227 |
Témakör:
Általános mikrobiológia, mikrobák ökológiája
Biokémia
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány
Italok
Általános mikrobiológia, mikrobák ökológiája (karitatív célú kampány)
Biokémia (karitatív célú kampány)
Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)
Italok (karitatív célú kampány)
Introduction To Brewing And Fermentation Science: Essential Knowledge For Those Dedicated To Brewing Better Beer
Kiadó: World Scientific
Megjelenés dátuma: 2021. február 9.
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 70.00
GBP 70.00
Az Ön ára:
28 636 (27 272 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 7 159 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Hosszú leírás:
Written as an introduction to the science of brewing and beer fermentation, this book provides an up-to-date overview of the science behind the various operations involved in the making of beer. Various subject-matter experts contribute their knowledge and unique perspectives on the most important topics in brewing, appealing to all readers wishing to expand their understanding of the chemical, microbiological and business aspects of brewery operation, with particular emphasis on the craft industry.