• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    La cuisine tch?que: Un voyage culinaire

    La cuisine tch?que by Salfellner, Harald; Denis, Alo?se;

    Un voyage culinaire

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 24.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 562 Ft (10 059 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 528 Ft off)
      • Discounted price 10 034 Ft (9 556 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Vitalis
    • Megjelenés dátuma 2022. május 16.
    • Kötetek száma Mit Lesebändchen

    • ISBN 9783899196597
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem184 oldal
    • Méret 18x152x212 mm
    • Súly 477 g
    • Nyelv francia
    • Illusztrációk mit zahlreichen farbigen Speisefotografien
    • 421

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Wer Schkubanken und Haluschken noch nicht kennt, und auch Liwanzen und Dalken nur vom Hörensagen, der ist genau richtig auf dieser kulinarischen Reise ins Innerste Böhmens. Verführerisch duften Schweinsstelze und Lendenbraten zwischen Riesengebirge und Böhmerwald, doch das ist längst nicht alles. Die Böhmischen Länder sind nämlich eine lukullische Schatztruhe mit einer Fülle verborgener Gaumenfreuden, und das im Herzen Europas. Nehmen Sie also Platz am Küchentisch der tschechischen Nation und lassen Sie sich das Beste anrichten, was die böhmische Küche zu bieten hat. Darfs noch ein wenig vom Prager Schinken sein?

    Über 200 Farbbilder - erprobte Rezepte - Kulturgeschichte - Speisen im Jahrlauf - Küchenklassiker - Gerichte ohne Fleisch - delikate Mehlspeisen

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    La cuisine tch?que: Un voyage culinaire

    La cuisine tch?que: Un voyage culinaire

    Salfellner, Harald; Denis, Alo?se;

    10 562 Ft

    next