• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

    Meat, Poultry & Game by Paris, FERRANDI;

    Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 30.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        15 183 Ft (14 460 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 277 Ft off)
      • Kedvezményes ár 12 906 Ft (12 291 Ft + 5% áfa)

    15 183 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Thames & Hudson
    • Megjelenés dátuma 2025. február 6.

    • ISBN 9782080456816
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem304 oldal
    • Súly 1580 g
    • Nyelv angol
    • 668

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts dubbed the Harvard of gastronomy by Le Monde newspaperprovides the ultimate reference on preparing and cooking meat.

    This book offers a complete course in cooking all types of meat: beef, veal, pork, lamb, poultry, and game. From trussing a chicken to tying a pork loin to dressing a rack of lamb, readers will gain all the fundamentals for preparing meat, along with more advanced techniques such as preparing sweetbread or deboning and stuffing quail. Impress your dinner guests by serving dishes such as duck confit, wild boar tacos, moussaka, beef bourguignon, filet mignon, Texan pork ribs, osso bucco, or lamb tajine.

    Written by the culinary schools experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated cookbook provides concise, expert guidance through forty-two fundamental techniques and seventy recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary schools recipes and techniques for preparing meat.

    Több