• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Methods to Assess the Quality of Meat Products

    Methods to Assess the Quality of Meat Products by Lorenzo, José Manuel; Domínguez, Rubén; Pateiro, Mirian;

    Sorozatcím: Methods and Protocols in Food Science;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 128.39
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        54 463 Ft (51 869 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 4 357 Ft off)
      • Discounted price 50 105 Ft (47 719 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2022
    • Kiadó Humana
    • Megjelenés dátuma 2023. február 27.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9781071620045
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem170 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 361 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 5 Illustrations, black & white; 51 Illustrations, color
    • 499

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat and meat products. Chapters guide readers through methods on different chemical parameters, measurement of pH, correct determination of texture parameters in different meat and meat products, fat extraction, free amino acids, hydrolyzed amino acids extraction, nitrites and nitrates in meat and meat products, liquid chromatography, and techniques used for the determination of antioxidant capacity in meat and meat products.

     



    Authoritative and cutting-edge, Methods to Assess the Quality of Meat Products aims to be a useful practical guide to researches to help further their study in this field. 

    Több

    Hosszú leírás:

    This volume provides standardize analytical processes and techniques used for the analysis of meat and meat products. Chapters guide readers through methods on different chemical parameters, measurement of pH, correct determination of texture parameters in different meat and meat products, fat extraction, free amino acids, hydrolyzed amino acids extraction, nitrites and nitrates in meat and meat products, liquid chromatography, and techniques used for the determination of antioxidant capacity in meat and meat products.



     



    Authoritative and cutting-edge, Methods to Assess the Quality of Meat Products aims to be a useful practical guide to researches to help further their study in this field. 

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chemical Composition.- pH and Color.- Texture Analysis.- Fatty Acids.- Amino Acids (Free and Hydrolyzed).- Cholesterol.- Mineral profile.- Nitrate and Nitrite.- Biogenic Amines.- Spectrophotometric Analysis of Protein Carbonyls.- Lipid Oxidation (Primary and Secondary Products).- Volatile Organic Compound Profile.- Proteomics.- Antioxidant Capacity.  

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Methods to Assess the Quality of Meat Products

    Methods to Assess the Quality of Meat Products

    Lorenzo, José Manuel; Domínguez, Rubén; Pateiro, Mirian;(ed.)

    54 463 Ft

    next