Miracle Mince - Prospero Internetes Könyváruház

Miracle Mince: 80 delicious recipes for the frugal kitchen favourite
 
A termék adatai:

ISBN13:9780993354076
ISBN10:0993354076
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem: oldal
Méret:246x189 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: Fully illustrated with colour photography
690
Témakör:

Miracle Mince

80 delicious recipes for the frugal kitchen favourite
 
Kiadó: Jon Croft Editions
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: Hardback
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 20.00
Becsült forint ár:
10 500 Ft (10 000 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

9 135 (8 700 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 13% (kb. 1 365 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Hosszú leírás:
25 top chefs across the UK share their recipes for mince, transforming the frugal kitchen staple into delicious and affordable recipes.

Organised in chapters by the types of mince found in a regular supermarket or your local butchers, from beef, venison and pork to turkey, chicken and lamb, the recipes found in these pages cover the much-loved classics as well as some unexpected delights utilising the humble mince. Recipes include:

Tom Kerridge's classic beef burger; Angela Hartnett's lasagne; Atul Kochhar's keema paratha; Niklas Ekstedt's Swedish meatballs; Thomasina Miers' speedy chilli con carne; Simon Rimmer's gochujang meatloaf; Heston Blumenthal's mince and chips; Saiphin Moore's stir-fried chicken mince; Poppy O'Toole's Asian-style potato skins, and many more besides.

From Saturday nights in to speedy weeknight dinners, the recipes in the book will help keep costs down and family meals delicious.

With recipe contributions donated from 25 of the UK's most-loved chefs, including Tom Kerridge, Angela Hartnett, Raymond Blanc, Andrew Wong, Anna Haugh, James Martin and Simon Rimmer, 100% of royalties from the sale of this book will go to Hospitality Action to help offer vital support to all those who work within the hospitality industry in the UK.
Tartalomjegyzék:
Introduction
Beef mince
Lamb mince
Pork mince
Chicken & turkey mince
Quorn and veggie alternatives

Index
About Hospitality Action