Natural Products in Beverages - Mérillon, Jean-Michel; Rivi?re, Céline; Lef?vre, Gabriel; (szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Natural Products in Beverages: Botany, Phytochemistry, Pharmacology and Processing
 
A termék adatai:

ISBN13:9783031386626
ISBN10:30313866211
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:1203 oldal
Méret:235x155 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: 102 Illustrations, black & white; 196 Illustrations, color
700
Témakör:

Natural Products in Beverages

Botany, Phytochemistry, Pharmacology and Processing
 
Kiadás sorszáma: 2025
Kiadó: Springer
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: 1 pieces, Book
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 481.49
Becsült forint ár:
205 259 Ft (195 484 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

164 207 (156 387 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 41 052 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

This reference book provides an overview of the active ingredients of selected plants present in beverages. The book aims to highlight according to the chapters the botanical, ethnobotanical, ecological or agronomic aspects of these botanical species used in some well-known or rarer beverages by linking them to their phytochemistry. This book also covers the manufacturing techniques, as well as the quality control of these products of natural origin in beverages. The content is divided into five main sections containing chapters written by valuable experts in their field : (1) beverages plants with caffeine and other methylxanthines, (2) beverage plants without caffeine, (3) fruits juices, (4) alcoholic beverage plants: non-distilled beverages and (5) alcoholic beverage plants: distilled beverages. The book is a useful resource for graduate students, academics and researchers in the field of botany, agriculture, food chemistry, nutrition as well as for industrial scientists and those involved in the commercialization of phytochemicals, plants and their extracts.

Tartalomjegyzék:

Section 1 : Caffeine Beverage plants : Theobroma cacao.- Section 2 : Caffeine Beverage plants :  Coffea.- Section 3 : Caffeine Beverage plants :  Tea (Camellia sinensis).- Section 4 : Caffeine Beverage plants :  Ilex sp. Mate and other Ilex sp. Beverages (I. cassine, I. vomitoria, I. paraguariensis, I. kudingchka).- Section 5 : Caffeine Beverage plants :  Cola.- Section 6 : Caffeine Beverage plants :  Paullinia (Guarana).- Section 7: Beverage plants without caffeine: Fruit juice.- Section 8: Beverage plants without caffeine: Infusions and teas.- Section 9: Beverage plants without caffeine: Milky looking beverages from plants (soybean, rice, almond etc.), horchata, and salep.- Section 10 : Alcoholic Beverage plants : Non-distilled beverage : beer, wine, cider.- Section 11 : Alcoholic Beverage plants :  distilled beverage : vodka, whisky, cognac, mezcal, pastis, gentian etc.