
Nutraceuticals in Obesity Management and Control
Sorozatcím: AAP Advances in Nutraceuticals;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 110 Ft off)
- Discounted price 81 988 Ft (78 084 Ft + 5% áfa)
91 098 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. február 21.
- ISBN 9781774917664
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem462 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 1011 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 8 Illustrations, black & white; 19 Illustrations, color; 11 Halftones, color; 8 Line drawings, black & white; 8 Line drawings, color 689
Kategóriák
Rövid leírás:
Details nutraceuticals that can help control and manage obesity. Clarifies key aspects of nutraceuticals including sources, extraction, chemistry, mechanisms of action, pharmacology, bioavailability, safety, and various applications. Overviews the prevalence, complications, and current treatment regimens related to obesity.
TöbbHosszú leírás:
This new book provides detailed information on nutraceuticals that can be helpful in the control and management of obesity. It clarifies key aspects of nutraceuticals that include sources, extraction, chemistry, mechanisms of action, pharmacology, bioavailability, safety, and various applications. Beginning with a concise overview of the prevalence of obesity, complications related to obesity, and current treatment regimens, the volume delves into the roles of functional foods and nutraceuticals for the management of body weight and for alleviating obesity comorbidities. It goes on to discuss the effect of some of the most commonly and frequently used naturally occurring nutraceutical substances, along with their mechanisms of action in controlling obesity. The volume looks at the role of nutraceutical fruits as well as the beneficial aspects of carotenoids in fruits and vegetables and explores antioxidant-rich nutraceuticals, the role of vitamins and supplements, the use of green tea, and the potential of pseudocereals and spices in the management of metabolic syndrome.
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction PART I: NUTRIENTS, VEGETABLES, AND FRUITS IN OBESITY 1. Obesity and Nutraceuticals: Introduction and Overview 2. Supplementation of Nutrients for Weight Loss 3. Nutraceutical Fruits in Obesity Management 4. Role of Carotenoids in Obesity PART II: ANTIOXIDANTS AND VITAMINS IN OBESITY 5. Antioxidant-Rich Nutraceuticals in Obesity Management 6. Role of Vitamins and Supplements in the Treatment of Obesity 7. The Role of Green Tea in the Management of Obesity PART III: SPICES AND CEREALS IN OBESITY 8. Potential of Pseudocereals in the Management of Obesity 9. Functional Foods and Spices in the Management of Metabolic Syndrome PART IV: MICRONUTRIENT, POLYPHENOLS, AND OTHERS IN OBESITY 10. Role of Micronutrients in Obesity & Weight Management 11. Polyphenol Derivatives in Obesity Management 12. ? -Amylase Inhibitors: A Safe Nutraceutical Approach for Obesity Management 13. Marine Nutraceuticals: A Potential Source for the Management of Obesity 14. The Role of Functional Foods to Combat Weight Gain and Obesity
Több