• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Nutrition in Critical Care - Where are we now? An Issue of Critical Care Clinics

    Nutrition in Critical Care - Where are we now? An Issue of Critical Care Clinics by Wischmeyer, Paul; B, Emma Ridley;

    Sorozatcím: The Clinics: Internal Medicine;

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 73.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 386 Ft (29 891 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 4 080 Ft off)
      • Discounted price 27 305 Ft (26 005 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier
    • Megjelenés dátuma 2025. április 28.

    • ISBN 9780443316906
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    In this issue of Critical Care Clinics, guest editors Drs. Paul Wischmeyer and Emma Ridley bring their considerable expertise to the topic of Nutrition in Critical Care - Where Are We Now?. Top experts cover key issues surrounding this important topic, including early feeding in critical care; dysphagia, communication, and the impact on nutrition in critical care; the patient experience of nutrition during critical illness; novel strategies to promote recovery and rehabilitation; and much more.

    • Contains 13 relevant, practice-oriented topics including what recent trials have shown us about protein; autophagy; why a one-size-fits-all approach won’t work with ICU nutrition; the microbiome’s evolving role in critical care; critical care nutrition for children; and more
    • Provides in-depth clinical reviews on nutrition in critical care, offering actionable insights for clinical practice
    • Presents the latest information on this timely, focused topic under the leadership of experienced editors in the field. Authors synthesize and distill the latest research and practice guidelines to create clinically significant, topic-based reviews

    Több