Organizing Eating - Dempsey, Sarah E.; (szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Organizing Eating: Communicating for Equity Across U.S. Food Systems
 
A termék adatai:

ISBN13:9781032041056
ISBN10:1032041056
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:266 oldal
Méret:234x156 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: 2 Illustrations, black & white; 2 Halftones, black & white
700
Témakör:

A mezőgazdaság általános kérdései

A művészetről általában

Környezetmérnöki tudományok

Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány

A sport, testnevelés általában

Általános gazdasági, üzleti könyvek

Közgazdaságtan

Marketing, kommunikáció, PR

Agráripar

Szolgáltatóipar

Termelőipar

Gazdaságszociológia

Média és kommunikációtudomány általában

Politika és gazdaság

További könyvek a politikatudomány területén

Néprajz általában

Környezetvédelem

A mezőgazdaság általános kérdései (karitatív célú kampány)

A művészetről általában (karitatív célú kampány)

Környezetmérnöki tudományok (karitatív célú kampány)

Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány)

A sport, testnevelés általában (karitatív célú kampány)

Általános gazdasági, üzleti könyvek (karitatív célú kampány)

Közgazdaságtan (karitatív célú kampány)

Marketing, kommunikáció, PR (karitatív célú kampány)

Agráripar (karitatív célú kampány)

Szolgáltatóipar (karitatív célú kampány)

Termelőipar (karitatív célú kampány)

Gazdaságszociológia (karitatív célú kampány)

Média és kommunikációtudomány általában (karitatív célú kampány)

Politika és gazdaság (karitatív célú kampány)

További könyvek a politikatudomány területén (karitatív célú kampány)

Néprajz általában (karitatív célú kampány)

Környezetvédelem (karitatív célú kampány)

Organizing Eating

Communicating for Equity Across U.S. Food Systems
 
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: Routledge
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 39.99
Becsült forint ár:
20 448 Ft (19 475 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

16 359 (15 580 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 4 090 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Rövid leírás:

This book develops "organizing eating" as an organizational communication-centered framework for understanding how communication and power combine to actively shape eating and working in the U.S. food system.


 

Hosszú leírás:

This book develops "organizing eating" as an organizational-communication centered framework for understanding how communication and power combine to actively shape eating and working in the U.S. food system.


Drawing together established scholars, the book sheds light on how the interconnected aspects of power are communicative in nature, shaping and constraining the possibilities for organizing across the food system. The chapters provide grounded insight into the role of racism, corporate and state power, food cooperatives, urban farm systems, food policy, and labor practices, drawing attention to the pathways needed to pursue more equitable food systems. Providing readers with a set of useful critical conceptual tools and an understanding of communication frameworks, chapters identify common principles for critical organizing within the food movement and addresses the relevance of the COVID-19 pandemic and the national uprising against anti-Black violence for understanding the urgent possibilities of food justice.


This cohesive collection of cutting-edge scholarship will be of interest to organizational communication scholars, critical/cultural communication scholars, environmental communication scholars, and health communication scholars; and the interdisciplinary fields of environmental studies, agriculture and food studies, and organization and labor studies.

Tartalomjegyzék:

1. Organizing Eating: Food, Communication, and Power Sarah E. Dempsey  2. Hunger, Survivance, and Reparative Food Policy: A Racial Analysis of the "Right to Food" Adam Pine and Rebecca de Souza  3. "The Rules For the Food System We All Eat By": How the U.S. Farm Bill (Re)Structures Capitalist Food Politics Kathleen Hunt  4. Contesting Institutional Narratives and Core Assumptions about Detroit?s Mass Water Shutoffs: Collaborative Writing for Water Justice Rahul Mitra, Nadia Gaber, Roslyn Bouier and Shea Howell  5. Unemployment & Food (In)security: (Un)just Governance in Unemployment Organizations Angela N. Gist-Mackey and Debbie S. Dougherty  6. Communicative Considerations for Urban Food Governance: Toward Food Privilege or Food Justice in Denver, Colorado Constance Gordon  7. Food Chain Workers Challenging the Corporate Colonization of Food System Communication Sarah E. Dempsey  8. Addressing Health Inequalities through Worker and Consumer Cooperatives: Co-op Cincy?s Organizing for Food Justice Heather M. Zoller  9. Organizing Tensions in Community Supported Agriculture Megan Schraedley  10. Building Collaborative Empowerment through Regionally Attentive Organizing: A Comparative Case Study of Place-Making Within Two Appalachia Food Nonprofits Sonia R. Ivancic and Kristen E. Okamoto  11. Building Food Policy and Communication Infrastructure Beyond the Critique Marianne LeGreco