Pests and Diseases in Vegetable Crops - Parthasarathy, S.; Lakshmidevi, P; Yashodha, P.; - Prospero Internetes Könyváruház

Pests and Diseases in Vegetable Crops
 
A termék adatai:

ISBN13:9781032823683
ISBN10:1032823682
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:298 oldal
Méret:229x152 mm
Súly:707 g
Nyelv:angol
687
Témakör:

Pests and Diseases in Vegetable Crops

 
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: CRC Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 77.99
Becsült forint ár:
37 669 Ft (35 875 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

33 902 (32 288 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 3 767 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Rövid leírás:

This book provides information about the major diseases of horticultural crops in India. It discusses the pest, disease, and nematode issues affecting essential vegetable crops in the country. It also addresses the management of pests in vegetable crops through many methods.

Hosszú leírás:

This book provides information about the major diseases of horticultural crops in India. It discusses the pest, disease, and nematode issues affecting essential vegetable crops in the country. The management of pests in vegetable crops has been addressed through many methods, including regulatory, physical, cultural, chemical, and biological approaches, host resistance, and integrated pest management strategies. The subject matter of the book is helpful for farmers who cultivate vegetable crops and is a valuable reference point for policymakers, researchers, extension workers, and students.


Print edition not for sale in South Asia (India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Pakistan and Bhutan)

Tartalomjegyzék:

Preface


About the Authors


1. Introduction


2. Amaranth


3. Beet Root


4. Brinjal


5. Button Mushroom, Paddy Straw Mushroom and Oyster Mushroom


6. Cabbage and Cauliflower


7. Carrot


8. Celery


9. Chilli / Bell Pepper


10. Cowpea


11. Curry Leaf


12. Drumstick


13. French Bean


14. Lettuce


15. Okra


16. Onion and Garlic


17. Pea


18. Pigeon Pea


19. Potato


20. Pumpkin


21. Radish


22. Tomato