
Phytochemistry of Bryophytes
Sorozatcím: Progress in the Chemistry of Organic Natural Products; 126;
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 246.09
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 8 351 Ft off)
- Discounted price 96 040 Ft (91 466 Ft + 5% áfa)
104 391 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 2025. június 3.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031777943
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem410 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 228 Illustrations, black & white; 40 Illustrations, color 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This book discusses the phytochemistry of bryophytes, with a particular focus on their biologically active natural products and their potential applications in medicine, cosmetics, and as foods. Bryophytes, which include the mosses, liverworts, and hornworts, produce a plethora of terpenoids, phenolic compounds, and polyketides that exhibit diverse pharmacological activities, including anti-inflammatory, antiobesity, antioxidant, cytotoxic, and muscle-relaxant effects. The volume also explores the characteristic odors and flavors of bryophytes, as well as their possible use in the cosmetics industry, as food additives, and ultimately as medicinal drugs. Additionally, the biosynthesis pathways and synthesis of selected bioactive bryophyte compounds are discussed, highlighting the potential of these fascinating and ancient plants as a source of novel and valuable natural products.
TöbbHosszú leírás:
This book discusses the phytochemistry of bryophytes, with a particular focus on their biologically active natural products and their potential applications in medicine, cosmetics, and as foods. Bryophytes, which include the mosses, liverworts, and hornworts, produce a plethora of terpenoids, phenolic compounds, and polyketides that exhibit diverse pharmacological activities, including anti-inflammatory, antiobesity, antioxidant, cytotoxic, and muscle-relaxant effects. The volume also explores the characteristic odors and flavors of bryophytes, as well as their possible use in the cosmetics industry, as food additives, and ultimately as medicinal drugs. Additionally, the biosynthesis pathways and synthesis of selected bioactive bryophyte compounds are discussed, highlighting the potential of these fascinating and ancient plants as a source of novel and valuable natural products.
TöbbTartalomjegyzék:
Ch 1:Phytochemistry of Bryophytes.- Biologically Active Compounds and their Application to Cosmetics and Foods.
Több