
Right to Food: Methodological Toolbox ? Six Volume Set
Six Volume Set
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 100.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 061 Ft off)
- Discounted price 45 549 Ft (43 380 Ft + 5% áfa)
50 610 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó MP?FAO Food and Agriculture
- Megjelenés dátuma 2010. július 30.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9789251063705
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem600 oldal
- Méret 250x150x15 mm
- Súly 666 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Includes six different volumes that provide practical information and detailed guidance on ways to integrate the right to food into different levels of national legislation, policies and programmes. This volume provides operational assistance to those seeking to monitor the right to adequate food and to identify and classify vulnerable groups suffering from hunger and food insecurity.
TöbbHosszú leírás:
This toolbox is a book binder including six different volumes that provide practical information and detailed guidance on ways to integrate the right to food into different levels of national legislation, policies and programmes. It provides operational assistance to those seeking to monitor the right to adequate food and to identify and classify vulnerable groups suffering from hunger and food insecurity. There are also a large number of recommendations on planning, implementing and monitoring public allocations and expenditures in this field. It can be used by teachers, trainers and other educators in developing specific courses or training programmes on the right to food.
Több