Sprouted Grains - Feng, Hao; Nemzer, Boris; Devries, Jonathan W;(szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Sprouted Grains

Nutritional Value, Production, and Applications
 
Kiadás sorszáma: 2
Kiadó: Woodhead Publ. & Cereals & Grains Assoc. Bookstore
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 240.00
Becsült forint ár:
102 312 Ft (97 440 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

81 850 (77 952 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 20 462 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. december 31.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications, Second Edition includes new chapters on sprouted grains as new plant-based protein sources, Fatty Acids Content and Profiling in Sprouted Grains, Amylase Activity in Sprouted Grains, and The Role of Sprouted Grains in Human Gut Health. As sprouted grains are one of the hottest topics in cereal and grain science, this comprehensive reference presents essential reading, from grain germination from both a genetic and physiological perspective, the nutrients and bioactive compounds present in spouted grains, equipment and technical innovations for processors and manufacturers of sprouted grains and subsequent products, and more.

Tartalomjegyzék:
1. Molecular mechanisms of seed germination
2. Antioxidant capacity of sprouted grains
3. Phenols contents in sprouted grains
4. Sprouted grains as new plant-based protein sources
5. Fatty acids content and profiling in sprouted grains
6. Amylase activity in sprouted grains
7. GABA: A bioactive compound in foods
8. The role of sprouted grains in human gut health
9. Processing of germinated grains
10. Controlled germination for enhancing the nutritional value of spouted grains
11. Development of sprouted grains staple food using extrusion technology: restructuring rice and pasta