• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications

    Sprouted Grains by Feng, Hao; Nemzer, Boris; Devries, Jonathan W;

    Nutritional Value, Production, and Applications

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 240.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        101 808 Ft (96 960 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 181 Ft off)
      • Discounted price 91 627 Ft (87 264 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications, Second Edition includes new chapters on sprouted grains as new plant-based protein sources, Fatty Acids Content and Profiling in Sprouted Grains, Amylase Activity in Sprouted Grains, and The Role of Sprouted Grains in Human Gut Health. As sprouted grains are one of the hottest topics in cereal and grain science, this comprehensive reference presents essential reading, from grain germination from both a genetic and physiological perspective, the nutrients and bioactive compounds present in spouted grains, equipment and technical innovations for processors and manufacturers of sprouted grains and subsequent products, and more.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Molecular mechanisms of seed germination
    2. Antioxidant capacity of sprouted grains
    3. Phenols contents in sprouted grains
    4. Sprouted grains as new plant-based protein sources
    5. Fatty acids content and profiling in sprouted grains
    6. Amylase activity in sprouted grains
    7. GABA: A bioactive compound in foods
    8. The role of sprouted grains in human gut health
    9. Processing of germinated grains
    10. Controlled germination for enhancing the nutritional value of spouted grains
    11. Development of sprouted grains staple food using extrusion technology: restructuring rice and pasta

    Több