Sustainable Analytical Techniques in Food Science - Rodríguez, Bárbara Socas; Herrar, Antonio V. Herrera; Ramírez, Alicia Gil;(szerk.) - Prospero Internetes Könyváruház

Sustainable Analytical Techniques in Food Science
 
A termék adatai:

ISBN13:9780443139598
ISBN10:0443139598
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:494 oldal
Méret:234x190 mm
Nyelv:angol
700
Témakör:

Sustainable Analytical Techniques in Food Science

 
Kiadó: Elsevier
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
EUR 175.00
Becsült forint ár:
74 602 Ft (71 050 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

67 142 (63 945 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 7 460 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

Sustainable Analytical Techniques in Food Science covers the most relevant developments for the analytical evaluation and analysis of macro and micronutrients, contaminants, and microbiological studies as well as the approaches in food authentication, and characterization. With a focus on sustainability, this book provides a practical guide for researchers to adopt greener approaches for the study of food matrices including toxicity, safety and quality evaluations. It is an excellent guide for researchers working in the area of food sciences that want to assure the sustainability of the methodologies they are currently developing or applying in their laboratories.

Tartalomjegyzék:
1. Introduction to food analysis
2. Evolution of Analytical strategies in food sciences
3. Analysis of food constituents: bioactive carbohydrates
4. Analysis of food constituents: bioactive lipids
5. Analysis of food constituents: bioactive proteins
6. Analysis of food constituents: bioactive vitamins
7. Analysis of food constituents: other bioactive compounds
8. Analysis of inorganic species in food
9. Analysis of organic contaminants in food: pesticides
10. Analysis of organic contaminants in food: pharmaceuticals
11. Analysis of organic contaminants in food: mycotoxins
12. Analysis of organic contaminants in food: other organic compounds
13. Microbiological analysis in food
14. Characterization, traceability, and authentication in food