• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation: Food Security and Sustainability

    Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation by Ghosh, Tabli; Priyadarshi, Ruchir; Roy, Swarup;

    Food Security and Sustainability

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 210.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        89 082 Ft (84 840 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 816 Ft off)
      • Discounted price 71 266 Ft (67 872 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation: Food Security and Sustainability discusses the recent trends and development of bio-based sustainable materials, focusing on their fabrication and application in food packaging and food preservation. This book brings together fundamental information and the most recent advances in the characterization, processing, and modification of sustainable materials and their impact on food packaging and storage of food products for improving their shelf life. Special attention is given to smart, active, and edible packaging, and the utilization of nanoemulsion and nanoencapsulation in the food industry is also discussed. In addition, the book reviews the use of proteins, polysaccharides, and microbial and chemically derived materials for food preservation.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Sustainable materials in food packaging and preservation: an introduction
    2. Biomass derived sustainable materials: fabrication, processing and food application
    3. Microbial derived biomaterials: fabrication, processing and food application
    4. Polylactic acid: a chemically derived polymers for sustainable packaging
    5. Protein as a sustainable biopolymer for food packaging and preservation
    6. Bionanostructured materials in food packaging and preservation
    7. Bionanocomposites in food packaging and preservation
    8. Biodegradable polymer blends in food packaging and preservation
    9. Valorization of agrowaste Derived Materials for Food Packaging Application
    10. Edible films and coatings: A route towards sustainable future
    11. Sustainable active food packaging
    12. Sustainable antimicrobial packaging
    13. Sustainable Smart Packaging
    14. Biodegradable foams for Food Packaging
    15. Nanoemulsion in sustainable food packaging and preservation
    16. Biomolecule based nanoencapsulation for food preservation
    17. Testing protocols for sustainable materials, packaging and shelf life

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation: Food Security and Sustainability

    Sustainable Materials for Food Packaging and Preservation: Food Security and Sustainability

    Ghosh, Tabli; Priyadarshi, Ruchir; Roy, Swarup; (ed.)

    89 082 Ft

    next