
Sustainable Plant Foods
A Scientific Approach to Alternative Food Sources
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 140.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 981 Ft off)
- Discounted price 53 826 Ft (51 263 Ft + 5% áfa)
59 807 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 1.
- ISBN 9780443316524
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem338 oldal
- Méret 276x215 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
As global concerns over excessive animal consumption threaten both the planet and human health, Sustainable Plant Foods: A Scientific Approach to Alternative Food Sources, offers a scientific view into the cutting-edge world of plant-based nutrition and its transformative potential to heal and nourish. Addressing issues surrounding animal agriculture’s impact on well-being and the environment, this book shows a necessary need to shift from a diet of ecologically damaging animal foods to more plant-based solutions for optimal human health, nutrition and a more sustainable planet.
Sustainable Plant Foods: A Scientific Approach to Alternative Food Sources, takes a deep dive into new developments and sustainable challenges of plant-based alternatives. Authors discuss the nutritional benefits and overall potential of underutilized fruits, vegetables and legumes while also highlighting their sensory appeal. Chapters also address how sustainable plant diets can help overcome the problems associated with a diet of overprocessed foods. Chapters on extrusion, muscle fiber simulation, fermentation and scaffolding detail methods to develop clean label plant-based alternatives to eggs, meat, cheese and milk while mycoprotein and edible plant oils are introduced as the future of nonmeat protein and nutrition. Authors also discuss strategies and challenges for the valorization of plant food waste and by-products produced from the food industry.
Tartalomjegyzék:
1. Sustainable plant Foods
2. Plant food productivity and supply
3. New developments and sustainable challenges of plant-based foods
4. Future based sustainable grain crops
5. Utilization of underutilized fruits
6. Utilization of underutilized Vegetables: Novel Trend in Nutritious and Healthy Food
7. Utilization of underutilized legumes for delivering nutritional and health benefits
8. Plant-based Dairy Alternatives: A World of Nutritious Options
9. Utilization of Plant Food Waste: Sustainable Approaches and Innovations
10. Utilization of edible plant oils for delivering nutritional and health benefits
11. Environmental effects and future of plant-food production
12. Designer foods from sustainable plant sources
13. Alternative proteins from plant based foods
14. Future Foods
15. Ultra processed foods and sustainable plant diets
16. Mycoprotein