
Sustainable Procurement Practices for F & V Processing Industry
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 71.90
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 525 Ft off)
- Discounted price 28 974 Ft (27 595 Ft + 5% áfa)
30 499 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2016. január 1.
- ISBN 9783659817410
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem196 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Processing firms have perceived that small and medium farmers are comparatively good on quality, quantity, price and time parameters if they deliver the produce in groups. Direct sourcing from the farmers and limiting the intermediaries are the best strategies to enhance the opportunities for primary producers and firms. It was experienced that during the glut period procurement of fruits and vegetables from mandi is the best because fruits and vegetables are available at lowest prices with good quality however procurement should be planned through contract farming in other months.
Több