• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    The Art and Science of Aerated Foods

    The Art and Science of Aerated Foods by Chin, Nyuk Ling; Campbell, Grant Murray;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 40.65
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 243 Ft (16 422 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 1 379 Ft off)
      • Discounted price 15 864 Ft (15 108 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2024
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2025. június 7.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031316890
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem173 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 25 Illustrations, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The Art and Science of Aerated Foods highlights the unnoticed ingredient of air in food: its importance, function and processes. The text offers readers fundamental knowledge on the techniques and ingredients involved in making aerated food through selected recipes, along with insight into each food's cultural background. Authors provide a step-to-step guide to making aerated food at a home scale with emphasis on health, simplicity, and leisure. 

    With its blend of academic information, theory and practical recipes, this text has something to offer everyone, from academics to homemakers and food connoisseurs of all types. 

    Több

    Hosszú leírás:

    The Art and Science of Aerated Foods highlights the unnoticed ingredient of air in food: its importance, function and processes. The text offers readers fundamental knowledge on the techniques and ingredients involved in making aerated food through selected recipes, along with insight into each food's cultural background. Authors provide a step-to-step guide to making aerated food at a home scale with emphasis on health, simplicity, and leisure. 



    With its blend of academic information, theory and practical recipes, this text has something to offer everyone, from academics to homemakers and food connoisseurs of all types. 

    Több

    Tartalomjegyzék:

     



    Part 1: The Science of Aerated Foods.- (Part 1 FM )Introduction.- Chapter 01: Aerated food basics-lessons from breadmaking.- Chapter 2: Types of aerated foods and how they are made.- Chapter 3: More lessons from bakery products.- Biscuits, cookies, scones, pancakes, crumpets, doughnuts and and pantries.- Chapter 5: Steamed buns.- Chapter 06: Fried snacks.- Chapter 07: Boiling water.- Chapter 08: Whipping cream.- Chapter 09: Whisking egg white.- Chapter 10: Aeration processes during whipping, whisking, beating and kneading.- Chapter 11: surfactants behaving badly- mixed systems.- Chapter 12: The end of the beginning, and the beginning of the practices!.- Part 1 Back matter (Further reading and Photo credits) Part 2: Aerated food recipes.- (Part 2: FM - Introduction Glossary) .- Chapter 13 Whipped Cream and Ripple Cake.- Ch- 14 Homemade Ice Cream.- Ch 15 Basque Burnt Cheese Cake.- Ch 16 Brazalian Cheese Puff.- Ch 17 Middle-Class Brioche.- Ch 18 Killer-Toast Bread.- Ch 19 No-Knead Garlic Bread.- Ch 20 Sourdough Bread.- Ch 21 Chocolate Chips Cookies.- Ch 22 Ginger Kisses.- Ch 23 Lemon Sponge Cake.- Ch 24 Gluten Balls.- Ch 25 Apam Balik Turnover Pancake.- Ch 26 Chinese Steamed Egg Sponge Cake.- Ch 27 Malay Sponge Cake.- Ch 28 White Sugar Rice Cake.- Ch 29 Taiwanese Castella Cake.- Ch 30 Pandan Chiffon Cake.- Ch 31 Bahulu Egg Sponge Mini Cakes.- Ch 32: Classic Angel Food Cake.- Ch 33: Pavlova.- Ch 34: Potato and Spinach Souffle.- Ch 35: Egg Yolk Cookies.- Ch 36: Butterfly Popcorn.- Ch 37:  Puffed Rice Bar.- Ch 38:  Honeycomb Toffee.- Ch 39: Vietnamese Avocado Milk Shake.- Ch 40: Dalgona Korean Whipped Coffee.



     

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Art and Science of Aerated Foods

    The Art and Science of Aerated Foods

    Chin, Nyuk Ling; Campbell, Grant Murray;

    17 243 Ft

    next